Kod unibody telefona nije neubičajeno da ima razlike izmedju različitih boja.
Telefoni se rade u serijama, verovatno po boji, pa otuda i ta razlika.
Kod meizua je prošle godine npr bilo jako puno reklamacija na primerke kupljene od Telenora i u radnjama dok su naručeni iz Kine radili kao sat.
Meizu je jedina marka koja ima solidne cene kod operatera i u zvanicnim radnjama kod nas. Meni to stvara sumnju da se tu nesto drugacije radi u proizvodnji. Tj deluje mi da u te serije za telenor i nase radnje ugradjuju delove koji ih manje kostaju da bi dali povoljniju cenu takvim kupcima.
Da li je meizu m2 note bolja opcija huawei g7? Dvoumim se izmedju ta dva modela...
Da li je meizu m2 note bolja opcija od huawei g7? Dvoumim se izmedju ta dva modela...
Negde je napisano u ovoj temi, custom made for Telenor. B verzija softvera.i ja sumnjam da se bas rade specijalne serije za telenor.
Povoljnije?? Ovaj telefon je, da ga kupiš u radnji ili preko interneta, bez ikakve ugovorne obaveze, 160$ u Americi, 160-170€ u Evropi, a kod nas je više od toga uz ugovornu obavezu, dok kod prodavaca ide od 220 do 250 evrića. Šta je tu povoljnije nego drugde??
? Šta je zapravo problem?Ma sve našao, ali pokazuje da je 4.5.4 najnoviji iako nije.
? Šta je zapravo problem?
Jel to generalno ne radi ota sa I verzijom softvera, ili je to samo kod naših provajdera problem?
Telenor prodaje sa kineskim punjačem telefon.
Potvrdjujem, i moj je isti, iz mt:s-a.Evo, čisto da vidiš kako izgleda, da ne bude da lažem.![]()
Ma nije meni nikakav problem jer imam telefon iz drugog izvora, ali me zanima onako zašto naši telefoni to nemaju... A nije šija nego vrat, nemaš kineski ali imaš Telenor bloat...Ne znam zašto je OTA apdejtovanje nekakav problem, kad je "ručni" apdejt krajnje jednostavan i funkcioniše. Štaviše, možda je i dobro što Telenor pravi custom verziju jer nema tone kineskog bloatware-a. Osim 4-5 Telenorovih servisa (Deezer, Telenor banka, moj Telenor, Sport uživo...) koji mogu mirne duše da se ignorišu.
To nije tačno. Ja sam dobio Meizu punjač sa šuko utičnicom.
Potvrdjujem, i moj je isti, iz mt:s-a.
Na oglasima lažu da je uređaj kupljen kod operatera.
Niko nije rekao da li je teško uraditi update ručno, već jednostavno sam podelio svoje iskustvo da mi ne radi OTA iako imam internacionalnu verziju. I čisto da se zna, već sam uradio ručni update na 4.5.4I jer je postojala novija verzija od telenorove, a na telenorovoj verziji nisam mogao da povežem gmail account. Jednostavno sam očekivao da će nakon instalacije te internacionalne verzije raditi OTA update, koji nije radio ni sa prethodnom Telenorovom verzijom.Ne znam zašto je OTA apdejtovanje nekakav problem, kad je "ručni" apdejt krajnje jednostavan i funkcioniše. Štaviše, možda je i dobro što Telenor pravi custom verziju jer nema tone kineskog bloatware-a. Osim 4-5 Telenorovih servisa (Deezer, Telenor banka, moj Telenor, Sport uživo...) koji mogu mirne duše da se ignorišu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari