Šta je novo?

Meizu m2 note

fd9ca14e411ad6bc4a47348eaf333f8c.jpg

Nema toga.

Ne znam onda, kod mene tu stoji.

Pa, zato se i razlikuje, moja je "i" i potpuno identična kao Romea ;)

Vidim u glavnoj koloni da postoji i senzor otiska prsta

Nema ništa od toga na "i" verziji.
A funkcija da kada se dugo drži stisnut Home taster je default-na

Poslednja izmena:
Nego, zna li neko kako može reverzibilno da se podignu kontakti - na Google nalog sa telefona?

To bi trebalo da ide automatski ako je uključen sync u accounts.

Nego, mislim da sam rešio ženi problem sa widgetima, stavio sam Nova launcher, so far so good.

***, ipak sam prerano počeo da se radujem. Zaglupljuje se vreme na widgetu posle 20 min standbya. Možda je do widgeta, koji vi koristite za weather i clock? Ja probao sa nekoliko, ovaj poslednji je iz Go weathera.

Ja sam stavio neki koji se zove jednostavno "Weather & Clock Widget" i radi bez greške.
Ne znam zašto neki jure "double tap" aplikacije, kad to postoji u samom androidu na Accessibility. Čak sam podesio da mi pali kameru kad "nacrtam" C na ekranu, a M da mi se pali Player Pro. Prosto i jednostavno.
Čitam i da Romeo ima nekakav problem sa baterijom i kontaktima. Kod mene ekran uzima 30%, Android 19%, sve ostalo mnogo manje, a nemam nikakvu naznaku da nešto što ima veze sa kontaktima crpi bateriju. Apsolutno jedine stvari koje mi nisu radile su Swiftkey i Alarm clock Extreme samo zato što su bile stare verzije. Čim sam ubacio nove, sve radi kao podmazano.

Da odlican je taj widget,radi odlicno,evo danas mi baterija normalna,ekran najvise pa onda android i kontakti rade normalno i ujutru od 7 pa do sad mi je baterija na 51%, sto je skroz ok

Stigao sivi, sutra review :)

a kakva je razlika izmedju sivog i obicnog.

sivi ima 450 ujf, a beli/ostali/obican 445 ujf? ili je razlika veca, sta da ocekujemo?

koliko ujf dobijamo?

Sta je ujf da i nama bude zanimljivo ?

pa novo merilo kvaliteta telefona rodjeno na ovom forumu. univerzalna jedinica fluidnosti naravno, si jedinica.

Aha.. Pa dobro opste je poznato da meizu radi mnogo fluidnije i bolje od xiaomija ali tek sam sada cuo za tu jedinicu mere..

Sve mi se čini da će biti visok ujf. S obzirom da će biti novi account pod brojem 4.

Kvota 1.05

a kakva je razlika izmedju sivog i obicnog.

sivi ima 450 ujf, a beli/ostali/obican 445 ujf? ili je razlika veca, sta da ocekujemo?

koliko ujf dobijamo?

Kod unibody telefona nije neubičajeno da ima razlike izmedju različitih boja.

Telefoni se rade u serijama, verovatno po boji, pa otuda i ta razlika.

Kod meizua je prošle godine npr bilo jako puno reklamacija na primerke kupljene od Telenora i u radnjama dok su naručeni iz Kine radili kao sat.

Meizu je jedina marka koja ima solidne cene kod operatera i u zvanicnim radnjama kod nas. Meni to stvara sumnju da se tu nesto drugacije radi u proizvodnji. Tj deluje mi da u te serije za telenor i nase radnje ugradjuju delove koji ih manje kostaju da bi dali povoljniju cenu takvim kupcima.

Kod unibody telefona nije neubičajeno da ima razlike izmedju različitih boja.

Telefoni se rade u serijama, verovatno po boji, pa otuda i ta razlika.

Kod meizua je prošle godine npr bilo jako puno reklamacija na primerke kupljene od Telenora i u radnjama dok su naručeni iz Kine radili kao sat.

Meizu je jedina marka koja ima solidne cene kod operatera i u zvanicnim radnjama kod nas. Meni to stvara sumnju da se tu nesto drugacije radi u proizvodnji. Tj deluje mi da u te serije za telenor i nase radnje ugradjuju delove koji ih manje kostaju da bi dali povoljniju cenu takvim kupcima.
To da naši operateri nabavljaju jeftinije verzije tel po meni ne pije vodu.
Pošto imam uvid u takve cene, zahvaljući poslu na kome radim, verujte mi da naš tel uvežen legalnim kanalima ima cenu kojom se duži u magacinu od oko 190€ bez pdv

Jedina razliak koju sam ocekivao je fizicka tj. zeleo sam da utvrdim da li se siva verzija manje kliza u rukama od bele, koja je skroz glossy. Razlika postoji, sivi je vise mat i drugaciji je osecaj u rukama ali nije neka pretwrana razlika.
Inace ovaj je stigao sa A softverom i moram priznati da se manje vuce od I verzije (4.5.3 je trenutno instaliran).

I naravno ,telefon je dosao sa 10 blaot aplikacija koje moram nekako da uklonim (a jos uvek nisam saznao kako).

Brzo će ti ovde pomoći oko uklanjanja tog bloatware-a. Dosta ljudi je kupilo A verziju.
Pretpostavljam da nema drugog načina od uključivanja root privilegija i deinstalacije tih programa.

Nazad
Vrh Dno