Ausdom M05, topla preporuka za ove slušalice. Tek sam ih dobio, pa nisam imao prilike puno da isprobavam, ali na prvu loptu sam prezadovoljan. Uz Xonar DX mi zvuče sjajno, bluetooth mogućnost sam isprobao uz telefon, jer mi još nije stigao adapter, i bas mi deluje nešto jači nego što sam navikao. Izrada sjajna, vrlo udobne i sjajno leže na uhu, jedino je priloženi audio kabl mršav i nikakav, sve ostalo na nivou. Za 37 USD, koliko su koštale, mislim da su sjajna kupovina.
Fotografije u spoileru:
http://www.aliexpress.com/item/AUSD...t-Handsfree-Music-Player-for/32464656816.html
https://www.ausdom.com/m05
Par video opisa:
Extra, imaju i apt-X. Stavljene u wishlist.![]()
Mislim da je to zbog 11.11Ne znam da li samo trenutno imam loše sreće ali poslednjih par porudžbina katastrofa. Lažni tracking brojevi, slanje pošiljke maltene pred istek vremena tipa 7 dana od naručivanja, neodgovaranje na poruke itd itd i to sve prodavci sa 98-99% pozitivnih. Relativno dosta naručujem i nikada problema nisam imao ranije...
Ja sam sad pokrenuo dispute.
Prodavac mi daje prvo tracking broj lazan, onda ga pitam lepo da mi da pravi ili proveri, on mi daje neki random broj..
Cekao sam 15 dana, i pokrenuo.
Nije problem u parama, 8 ipo evra je suma, problem je sto sam hteo da dobijem to sto sam narucio, a mogao sam sa bilo kod drugog mesta..![]()
Ljudi, jel ste slali nekad paket nazad za Kinu? Koliko vas je kostalo?
Zaebava me glupi kinez danima, trazim full refund, on mi nudi cetvrtinu... inace je krenuo od mnogo manje,pa se cenkamo...
Stigao mi je falican (i to zesce falican) ekran za telefon,kao i jos neke sitnice, sve od istog prodavca... nista ne valja. Slikao sam mu i snimio iz milion uglova,sve oznacio,uporedio sa originalom. Priznao je da ne valja ali kaze DA JE OSTECENO U TRANSPORTU... ja to ne prihvatam nikako, hocu da otvorim dispute,ali me on vec danima moli da ne otvorim i nudi mi refund od 18 dolara (krenuo je od 10,pa polako podizao), a posiljka je kostala 45 Evra.
Ponudio mi je i da mi posalje drugi ekran,ako mu platim 10 dolara za postarinu kao... necu da mi salje on opet,jer ce opet da mi uvali neko njesra. Hocu da mi vrati pare i ne zanima me nista. Cak sam mu i ponudio da mi vrati 30 dolara, ne prihvata to, kaze da nikada nisu nikome toliko vratili (tu se ispalio,znaci da cesto to rade).
Da li da otvaram dispute,sta mislite da li ce Ali da mi pomogne? Ili da mu vracam smrdljivi paket i platim postarinu odavde?
ja ne znam zasto se ljudi raspravljaju sa kinezima uopste
trazis full refund i da zadrzis stvar
bezobrazno isto tako kao sto je i on bio bezobrazan da posalje nesto neispravno
nema poruka, nema dogovora i automatski ocena 1
da vidis kako ce da pristane na sve
Za tebe i za ostale info.Ako mi Ali zatrazi da mu ga vratim? Gledam na postinom sajtu, oko 2000din ce me izaci da posaljem,to mi je previse....
Jel mi ide u prilog da je ekran skoro pa neupotrebljiv? Nema svrhe da mu vracam, jer ce i oni da ga bace... Kada se koristi,razlivaju se boje, staklo probija svetlost sa strane i gotovo je da se odlepi...takodje je ram sa jedne strane tanji i telefon ne moze da se zatvori zbog toga.
Ako otvorim dispute, da li oni vide nase razmenjene poruke, ili da im saljem skrinsotove?
Ma i pre toga, imam porudžbine sa početka oktobra koje još nisam dobio i najverovarnije ću morati dispute da otvaram...
Isti slucaj, narucim xiaomi power bank od proverenog prodavca koji ima preko 100 prodatih power banki i gomilu prodatih proizvoda. Za tu porudzbinu je dao lazan tracking broj i skoro tri meseca natezanja da bih na kraju samo uz pomoc ali escalate despute uspeo da vratim sav novac.
Ali je za sada super sto se tice zastite ali je pesmisleno da cekam nesto po 3 meseca.
Preko goldwaya sam 11.11 narucio telefon jos uvek ga nisu poslali
Ima onaj xiaomi koga znam da dosta hvale i za te pare je bestbuy, ima recenzija na nasem jeziku na youtube..Jel neko uzimao neke dzojstike na Aliexpressu da preporuci? Ili bolje kod nas da uzmem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari