Ljudi, jel ste slali nekad paket nazad za Kinu? Koliko vas je kostalo?
Zaebava me glupi kinez danima, trazim full refund, on mi nudi cetvrtinu... inace je krenuo od mnogo manje,pa se cenkamo...
Stigao mi je falican (i to zesce falican) ekran za telefon,kao i jos neke sitnice, sve od istog prodavca... nista ne valja. Slikao sam mu i snimio iz milion uglova,sve oznacio,uporedio sa originalom. Priznao je da ne valja ali kaze DA JE OSTECENO U TRANSPORTU... ja to ne prihvatam nikako, hocu da otvorim dispute,ali me on vec danima moli da ne otvorim i nudi mi refund od 18 dolara (krenuo je od 10,pa polako podizao), a posiljka je kostala 45 Evra.
Ponudio mi je i da mi posalje drugi ekran,ako mu platim 10 dolara za postarinu kao... necu da mi salje on opet,jer ce opet da mi uvali neko njesra. Hocu da mi vrati pare i ne zanima me nista. Cak sam mu i ponudio da mi vrati 30 dolara, ne prihvata to, kaze da nikada nisu nikome toliko vratili (tu se ispalio,znaci da cesto to rade).
Da li da otvaram dispute,sta mislite da li ce Ali da mi pomogne? Ili da mu vracam smrdljivi paket i platim postarinu odavde?