Tvoj asic je extra haj da vidimo ciji je losiji
Gledaj ovo :d
Zasigurno se gubi
@umart
nesto mi neverovatno da je to neki uspeh. Ova moja ima uzas los ASIC (67.6) pa prebacuje 1200 lagano.
Memorija je Hynix. Lepo se klokuje.obraduj nas memorijom.![]()
Dobro, dobro. Pobedio si.![]()
[emoji14]
@Corvus pobjedio si cestitam haha![]()
sam:
priznajem pobedu samo ako je elpida.![]()
corvus:
sjajan komad nema tu sta drugo da se kaze.ja moje jorgovane nikad nisam uspeo da nateram da prebace 1200mhz stabilno,jednom je jedna (i to bih se smeo kladiti da je ona sa slabijim asic-om) odradila i heaven i valley po nekoliko krugova na 1215mhz,i pukla je u smrdljivom Contract warsu posle fazon sat i po. :'( u paru mi je krajnji domet bio 1178mhz,za jace napone nisam imao kuciste,i ovako jedva sam mogao da zatvorim stranicu,vrm-ovi su bili blizu 100tke u stress testovima.
To si mogao da resis pomocu DummyTray aplikacije 99%.Ne mogu da tvrdim da su ovo 100% stabilni clockovi, ali prolazi Heaven za sada. Trebao bih da testiram i u igrama da bih bio siguran, pogotovu što nestabilnost može da se pokaže i tek posle par sati.
Okrenuo sam dva kruga sa 1200/1750MHz (sa Core na +50mV, za svaki slučaj). Evo rezultata:
Pogledajte prilog 184255
Ali, sve u svemu, koristiću je na fabričkim taktovima.
@Cimi, ja sam imao sličan problem sa HD7870. Zabadala je računar u sleep modu. Na kraju sam je poslao na reklamaciju i zamenio. :/
*** ga ja cu ovu moju kartu razlupam....
Opet mi zabo komp na idle.
Prodje heaven,prodje 5+h gaminga dying light,far cry4,prodje aida test.
I onda mi izbaci na monitoru NO SIGNAL u toku idlovanja.
Prosto nema logike da pod extra opterecenjem ni da stucne a u idle puca.Tako da sam ubedjen da nije napajanje.
Obrisao sa drajvere sa ddu ubacio zadnje 15.11....Jel ima jos neko neki predlog?Totalno me izludjuje ovo
A sto se tice napona mislim da nije to jer mi je radila isto dok je bila na stock i sad dok sam povecao sa 1020/1500 na 1120/1600 isto se desava..Tek bi sad bilo haos kad sam klokovao.Aj nadam se da je do turn off monitor(mada ce mi ta opcija nedostajati)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari