U kojim ne radi ne secam se da sam imao takav problem? Na Win 10 mozes da ukljucis da ti alt-tabuje prozore na svim virtuelnim desktopovima bez obzira koji ti je trenutno aktivan. Dakle ako bi imao recimo 4 virtuelna desktopa na alt-tabu bi imao i 4 preview-a za te desktopove, a svi oni bili isti pa bi to bunilo korisnike. Imas i win+tab ali tu te klikom na desktop vodi na aktivan prozor na tom desktopu.Da radi win+d u svim aplikacijama ne bi se bunio, ovako iritantno smeta. I nisam te shvatio prvi dio odgovora, ako moze malo jasnije?
Valja li? Ima neki detaljniji changelog?Evo ga 10586 RTM TH2:
![]()
Ko nije insider moze da skine ISO i odradi upgrade , ionako ce dobiti ovaj build uskoro preko windows update , dakle ovo nije insider build vec rtm kao 10240 , mada su ga insideri besplatno dobili.
incorporates a number of new features and enhancements, such as UI improvements, new Messaging and Skype apps, Microsoft Edge improvements and a whole lot more...
Evo ga 10586 RTM TH2:
![]()
Ko nije insider moze da skine ISO i odradi upgrade , ionako ce dobiti ovaj build uskoro preko windows update , dakle ovo nije insider build vec rtm kao 10240 , mada su ga insideri besplatno dobili.
Da gubi se i vazi koliko hoces kao i na 10240 , insider preview watermark uklonjen , expire date za jul 2016 uklonjen , za ne-insider korisnike ovaj build stize u windows update 10 ili 12 novembra.
Ne verujem da ce to da urade...nije im u interesu.Jel neko radio upgrade? Hoce li zeznuti postojece aktivatore? Imam neki osecaj da ce nam MS potajno uterati kruti.
Jel sada moze da se menja boja ili je opet beli ?
Bitno nije beliKoliko znam može,ali je to rešeno polovično.
Tačnije prozor je u boji kada se koristi,ali kada koristimo neki drugi onda on bude u boji,a ostali budu beli :d
Bitno nije belia kade ce da dojde preko WU ima neke informacije ili da spustim iso i da napravim upgrade inace nisam insajder ovoj je finalni build ?
Roack86:
pokvarili su app,pise ti u hajlajtsima pod known issues sta sve mora da se odradi.
edit: pogresnoh coveka citirah.![]()
Koji je broj bilda za TH-2 RTM koji si instalirao? I kada si ga instalirao da li je bio vodeni znak u desnom uglu ili ne?.Hvala, sređeno!
Inače, ako nekog zanima, odradio sam clean install TH2 RTM bez ključa, aktivacija je ostala.![]()
Koji je broj bilda za TH-2 RTM koji si instalirao? I kada si ga instalirao da li je bio vodeni znak u desnom uglu ili ne?.
sad apdejtovao,nije pravio probleme i watermark je kakav treba da bude:
![]()
Jel ima neko ovakav problem? Na W7 ga nema, tako da je sigurno do desetke.
Pogledajte prilog 183721Pogledajte prilog 183720
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari