playerPA ...da nisi mene uhvatio u Domu?![]()
@Bad Habbit
HvalaNe znam ko je taj lik, svaku fotku radim u skladu sa inspiracijom bez nekog sablona...
Jedna neobavezna, iz setnjice po sumi. Da skinem paucinu sa flickr-a :d
To znači da bi Peca iz svog džepa morao da plati to šta god da si mislio da bude nagrada iz Benchmark šopa, a nisam baš ubeđen da su mu forumaši dali previše razloga da bude velikodušanDobar deo forumaša hejtuje Benchmark sajt, drži AdBlock i retko kad i ode da pročita nešto na sajtu. Peca je razočaran u to šta se forum pretvorio, kad mi osnivač foruma kaže da vrlo retko posećuje svoj forum, onda znate da nešto nije u redu sa tom zajednicom. Cenim ja tvoj optimizam, ali premalo je ovde foto entuzijasta za neki ozbiljniji fotokonkurs. Sumnjam i da bi odziv bio ikakav, koliko uopšte aktivnih foto entuzijasta imamo ovde, baš malo...
Ja bas zato sto cenim sve sajtove i to sto rade nikad u zivotu nisam koristio Ad blockere nikakve vrste. Sto se tice toga u sta se forum pretvorio, treba da bude srecan da forum nije ugasen kao vecina drugih koje su pojele socijalne mreze. Sam forum je dobar sto se tice pozicioniranja bencha na pretrazivacima, ali problem je sto su idejno i tehnicki forum i sajt lose povezani. Sto se tice foto konkursa moze se napraviti i na face-u ako se zeli paznja, samo onda je problem veliki - ako stavis da se pobedjuje brojem like-ova onda imas vecu popularnost ali isto tako pobede ljudi sa like bot-ovima, a ako stavis ziri da odlucuje nema popularnosti. Mislim da bi mozda tako nesto ako se organizuje preko fb donelo mnogo vise koristi i sam bench bi postao vidljiviji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari