Previdom vlasnika (što nije čudno jer su čoveku izvadili bugreg "viška") istekla mu je garancija za hard disl u Hellasu, ali na Seagatevom sajtu garancija je do decembra?
Da li vredi nositi hard disk u ABISu i kako
Naravno, može i tako da se gleda. Međutim, imajući u vidu u kojem društvu živimo, zadovoljan sam što sam uopšte uspeo da ostvarim svoje zakonsko pravo. Superhik, lik koji otima od siromašnih i daje bogatima, pre trideset godina je bio humor, dobra šala, a umeđuvremenu je postao naša stvarnost. Da sam, uprkos zakonskim odredbama, (sa kojima sam se, by the way, prilično dobro upoznao za tih deset dana), kojim slučajem ostao i bez novca i bez ispravnog uređaja, bio bih frusrtiran, ljut, ali ne i iznenađen.Haha, pohvala za šta? Za 10 dana čekanja na nov proizvod???
^pa pisala je barbara (ako ne gresim) ovde koliko joj je trebalo da u Emmiju, tj. Altiju ostvari svoje pravo na povracaj novca kad je procenila da joj monitor kupljen online ne odgovara. Vratila ispravan monitor, oni je zavlacili maksimalno i rastegli sve razumne rokove.
Misliš samo ih nazovem, kažem to i onda čekam da sistem odradi svoje? Nisam baš hteo da proveravam da li to tako funkcioniše.Tvoje je bilo samo da kazes da pociste ***nje koje su napravili.
Mislim da i jesu, ali tek pošto sam ja digao uzbunu.Što se oni nisu preganjali sa BEx-om onda?
Član 52. Zakona o zaštiti potrošača. To je "raskid ugovora".Jel zna neko u kom članu zakona stoji da je prodavac dužan da u slučaju prihvatanja reklamacije kupcu vrati pun iznos sa fiskalnog računa?
Ok je to, ali kao sto sam napisao dobio sam od uvoznika list, ali nigde ne pise garancija kolika je, a ovo ''robno razduzenje kupca'' me buni, serviser tvrdi da je to garatni list ali cudno mi da nigde ne pise koliko je trajanje garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari