Ja sam Uncharted-e igrao zbog dobre priče i odličnog humora, ali bih celokupan gameplay menjao iz korena. Igra je katastrofa po tom pitanju. Baš to kretanje i pucanje nekad dovode do ludila koliko su loši. Pričam o PS3 verzijama.
I ne bih znao reći u kojem TPS-u je bolje. U svakom je kilavo, samo je ovde malo lošije od tog nekog proseka. Moje mišljenje.
Mislim da i nema razlike, jer je Gold naziv za Americko trziste, a 2.0 za Evropsko
Ako je tako onda je cena u WinWin-u od 83e bolja nego kod dilera iz Mađarske za 90e. Prvi put u istoriji čovečanstva 😀
:d :d :dKod Ištvana 80€ ,tako da ništa od istorije :d
Kod Ištvana 80€ ,tako da ništa od istorije :d
Opet je ovo "bolja" kupovina, jer za 3€ dobiješ dodatnu godinu garancije. Stavio sam bolja pod navodnike jer ja lično ne verujem da garanciju u Srbiji ikad i možeš ostvariti. Ja sam tri-četiri puta imao neki problem sa uređajima i tek nakon pretnji batinama sam uspeo da dobijem zamenu u garantnom roku. Sreća moja pa izgledam kao manijak, inače mi ni to ne bi prošlo.
^ Emmi, WinWin i PCPractic ti spadaju pod jednu firmu tj Alti d.o.o, ili kako bih je ja nazvao Vuciceva firma 😀
Comtrade je odvojen koliko sam upucen.. 🙂
Emmi, WinWin i PCPractic ti spadaju pod jednu firmu tj Alti d.o.o
Odosmo u teški off, ali Gigatron i Ct su do skoro bili ista firma, ali su se razišli.
Pa sto ne probas sam ako imas volan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari