Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napucavanje u Unchartedu kilavo ? A u kom TPSu je bolje ? Pa najjaca strana uncharteda je upravo kretanje i pucanje.

Ja sam Uncharted-e igrao zbog dobre priče i odličnog humora, ali bih celokupan gameplay menjao iz korena. Igra je katastrofa po tom pitanju. Baš to kretanje i pucanje nekad dovode do ludila koliko su loši. Pričam o PS3 verzijama.
I ne bih znao reći u kojem TPS-u je bolje. U svakom je kilavo, samo je ovde malo lošije od tog nekog proseka. Moje mišljenje.

Sa neogafa, Uncharted 4 animator :

Gamesradar recently hosted a Twitch stream that included a lengthy discussion with Jeremy Yates, who has been with Naughty Dog since Jak 2. He's currently the lead animator and talked about trying to replicate the fast response of the Jak and Daxter series (comparing Jak to a ball in regard to the immediacy with which he responded to stick input) in a more realistic game like Uncharted. 

"Jak felt really good, he was really smooth, he was very responsive and to go from that to say, "Okay, now make a realistic character that has to move with weight, you know, he needs to feel like he’s 190 pounds, but we want it to feel like Jak and Daxter." It’s like, those are two opposite things, right?

That was a really hard problem for us to solve and it took us a while to kind of like perfect that. I think we’re just now getting to the point, on Uncharted 4, where like, yes, yes, we finally got it. We finally got it to where it feels like a ball."

Ovaj video je od ranije, ali je isto interesantan :

https://youtu.be/YJmHKzUy0m0

Juče naletim na Sony Wireless Stereo 2.0 headset za PS4 u WinWin-u za 9.990 dinara. Danas tražim razlike između Gold-a i ovog i nešto ih baš i ne primećujem, jer i ovaj ima Virtual 7.1 audio, a i sve ostalo je isto.

Zna li neko da li ima nekih drugih razlika?

Mislim da i nema razlike, jer je Gold naziv za Americko trziste, a 2.0 za Evropsko

iste su i dobre su slušalice 🙂

Ja sam Uncharted-e igrao zbog dobre priče i odličnog humora, ali bih celokupan gameplay menjao iz korena. Igra je katastrofa po tom pitanju. Baš to kretanje i pucanje nekad dovode do ludila koliko su loši. Pričam o PS3 verzijama.
I ne bih znao reći u kojem TPS-u je bolje. U svakom je kilavo, samo je ovde malo lošije od tog nekog proseka. Moje mišljenje.

🙂🙂

Mislim da i nema razlike, jer je Gold naziv za Americko trziste, a 2.0 za Evropsko

Potvrđujem ovo...i meni na kutiji pise 2.0 jer je za Evropsko trziste,dakle jedina razlika u imenu, vec smo pricali o ovome (;

Ako je tako onda je cena u WinWin-u od 83e bolja nego kod dilera iz Mađarske za 90e. Prvi put u istoriji čovečanstva 😀

Mislim da to sto pre treba iskoristiti, jer verujem da su nesto zestoko propustili.

Covece i kada su popusti na amazonu ili gamestopu, takva je otprilike cena.

Ovo me podseca na jednu gresku Adidas prodavnice u NS-u pre par godina (ustvari ima i 10-tak godina), T-Mac patike su kostale oko 100 eura (sadasnjih 150-200e gore-dole) i jedan dan procujemo svi da je doslo do nekakvog propusta i da su patike taj dan 26 eura (tacno se secam cifre), znaci one su bukvalno izasle i bile aktuelne mesec dana, snizenja ni u kom slucaju nije moglo biti.

Sutradan ceo razred je dosao u istim patikama :d

Hehehe, lepo si me nasmejao Rhisonicus 😀

Kod Ištvana 80€ ,tako da ništa od istorije :d

Opet je ovo "bolja" kupovina, jer za 3€ dobiješ dodatnu godinu garancije. Stavio sam bolja pod navodnike jer ja lično ne verujem da garanciju u Srbiji ikad i možeš ostvariti. Ja sam tri-četiri puta imao neki problem sa uređajima i tek nakon pretnji batinama sam uspeo da dobijem zamenu u garantnom roku. Sreća moja pa izgledam kao manijak, inače mi ni to ne bi prošlo.

Opet je ovo "bolja" kupovina, jer za 3€ dobiješ dodatnu godinu garancije. Stavio sam bolja pod navodnike jer ja lično ne verujem da garanciju u Srbiji ikad i možeš ostvariti. Ja sam tri-četiri puta imao neki problem sa uređajima i tek nakon pretnji batinama sam uspeo da dobijem zamenu u garantnom roku. Sreća moja pa izgledam kao manijak, inače mi ni to ne bi prošlo.

Bravo za post. Evo mi se natežemo sa Emecetom (bivša KIKA - nameštaj) i dobili smo odgovor od Efektive (oni "zastupaju" potrošače):

Poštovani g-dine "Pero Periću 🙂",

Danas smo dobili odgovor od trgovca koji nažalost nije pozitivan.
Mi smo uradili šta je bilo do nas i pokušali da stvar rešimo u Vašu korist, Vi jedino sada što možete da uradite jeste da angažujete nekog nezavisnog eksperta koji će dokazati da šteta nije nastala Vašom krivicom već isključivo kao posledica lošeg kvaliteta i onda da to mišljenje priložite trgovcu u cilju mirnog rešavanja spora, U suprotnom Vam ostaje jedino tužba.

Srdačno,

Pravni tim

E sada, ja trebam da angažujem privatnog eksperta za sto od 100 evra da bih dokazao da se sto klima i da ne odgovara kvalitetu. Nožice su jako slabe zato što je u stolu lepljena piljevina umesto iverice i sve se kruni.

I ja sam jedan od onih koji nameravaju da napuste državu, ništa ovde ne valja. Kao sve idemo u EU, neki propisi se donose, međutim država totalno nesređena.

Edit: U Simpu su pokušali da nam podvale/podmetnu ubuđale jogi dušeke pa smo morali da vraćamo preko inspekcije, dušeci su izgleda negde bili poplavljeni pa osušeni pa presvučeni, po noći nije moglo da se spava i već sutradan smo vratili. Zatim smo imali problem sa Beko servisom zato što nisu hteli da poprave/zamene gumu na veš mašini u garantnom roku, kao ne spada u garanciju guma a lepe na sva zvona tiket 5 godina garancije. Mogu do sutra da nabrajam, setih se još i System One-a gde su menjali u roku na Toshiba laptopu matičnu i vratili su polu ****** lap.

I sam sam kupovao u domaćim prodavnicama dok su drugi kupovali preko KP (iz Mađarske), ali sada samo preko KP, ni u ludilu više u domaće radnje i njihove garancije.

Poslednja izmena od urednika:
A možeš misliti kako je meni koji u batine ne veruje. Pacifista u duši, i treba nekome da pretim. Ali kad ne možeš drugačije ***.

Svako ima svoje iskustvo.

Ja polovicno uzimam od nasih a polovicno iz HU.

Sto se garancije tice kod nas sam je uvek ostvario, ne pamtim ili jednostavno ne mogu da se setim kad nisam.

Ili ti poprave ili daju novi uredjaj, ili desilo se i jednom da su mi vratili sve pare...

Medjutim, ne kupujem u WinWin, Emmi itd, kupovao sam iskljucivo u Comtrade-u ne zato jer sam hteo vec sam imao uvek povoljnije uslove placanja, dosta rata bez kamate, da ne duzim, iako su skuplji od svih navedenih i ne navedenih, zbog uslova placanja odgovarali su mi.

Medjutim kada god mi se nesto sje.balo onda uvidis pravog trgovca, tj uvidis da li je pravi ili ne. Comtrade tj ovlasceni serviseri koji su radili za njih, su mi svaki put izasli u susret, znaci ako je garancija u pitanju svaki put su uradili sve u njihovom trosku.

Imam recimo jedan PC, star oko 7-8 godina, e jedno 5 puta sam nosio da popravljaju i ni jednom me nisu zavrnuli. Tu mozemo govoriti o (ne)kvalitetu proizvoda ali ispunjavanje garancije sa njihove strane je uvek proslo perfektno. Taj deo koji poprave/zamene nikada se opet nije kvario.

I najvaznije, mozda najveci razlog zasto ih cenim je to sto sam jednom (bio sam mlad i neiskusan) sam otvorio masinu, i dodao RAM memoriju. Naravno, pocepao sam onu markicu sto znaci da ako ovlasceni serviser vidi da je pokidana znaci da mi garancija vise ne vredi... A pazite ovo, lik mi je rekao "Skontao sam sta si uradio, ali nemoj vise bla bla", obasjnio mi covek i nalepio novu marku! Eeej ***... Okej shvatam i njih, u interesu im je da oderu Comtrade... Zato mozda i treba forsirati one firme koje imaju outsourcing ovlascene servise, dakle nemaju licno njihove... Onda je i tim servisima u interesu da ti stvar poprave a naplate se od maticne firme...
Mada koja firma danas ima svoj servis...

Ne znam sta reci, neko je sigurno imao i sa njima losa iskustva, ali ja ne...

Evo sad bi trebao kupiti lap top, merkam madjare ili ipak Comtrade... Preovladace verovatno Comtrade zbog godina grancije (cak 36 meseci) i tu su mi na korak, plus uslovi placanja perfektni. Jedino cega se bojim, nece mi iskopati lap top koji trazim...

Sta znam... Nego nisam siguran ali jesu li firme PIN, Emmi i WinWin bese isto? Ili je cak i to pod Comtrade-om ?

Znam 90% da su prva tri ista firma (tj isti je vlasnik), ali Comtrade koliko znam je odvojen.

Poslednja izmena:
^ Emmi, WinWin i PCPractic ti spadaju pod jednu firmu tj Alti d.o.o, ili kako bih je ja nazvao Vuciceva firma 😀

Comtrade je odvojen koliko sam upucen.. 🙂

^ Emmi, WinWin i PCPractic ti spadaju pod jednu firmu tj Alti d.o.o, ili kako bih je ja nazvao Vuciceva firma 😀

Comtrade je odvojen koliko sam upucen.. 🙂

Odosmo u teški off, ali Gigatron i Ct su do skoro bili ista firma, ali su se razišli. Ct je sad u teškim gov*ima. Ja sam do nedavno radio za njih, ali više nisu mogli da plaćaju izgleda. A i pozatvarali su dosta prodavnica.

Emmi, WinWin i PCPractic ti spadaju pod jednu firmu tj Alti d.o.o

Jeste Alti, u pravu si... I PCPractic spada tu znaci, hm :d Kao da je tu negde i PIN, kako se secam...

Odosmo u teški off, ali Gigatron i Ct su do skoro bili ista firma, ali su se razišli.

A otuda neke Comtrade prodavnice postase Gigatron... Ok shvatam :d
Btw meni Gigatron i Tehnomanija ista stvar, mesam ih ko dobar dan.

Sve to isto s* kao i Idea, Roda, Merkator, Maxi, ma ajde... Monopol and that's it.

Poslednja izmena:
Mislim da je PIN sam svoj, ali oni su valjda samo veleprodaja.

Jel iko raspolozen da napravi DIY USB kabel da bi se omogucio forcefeedback i compatibility sa starijim Logitech volanima? [ok moze i BT dongle pod Linuxom]

http://blog.gimx.fr/

😀

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno