antagonist
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.09.2015
- Poena
- 95
11003 izmenicna posta je obavezna za sve pakete, nema veze sa dažbinana.
Toga pre nije bilo i svi takvi su od 12.10 , mozda im pao sistem za traking ili su promenili traking softwer 12-togKoja je razlika između ovoga što sam obeležio zelenom i crvenom bojom? (ako je ima) Hvala!
![]()
Kad ima taj status znaci da ceka otvaranje i zato ima trosak. Ja nisam imao taj status, a 11003 imam.- 10200 GPC BEOGRAD, Otprema Ako imas ovakav zapis minimalan trosak ce ti biti 100 dinara
Meni juče Xiaomi yi kamerica stigla na carinjenje, videćemo kad će je i na koliko ocariniti.
Mada, meni oni relativno brzo rade, najduže sam cekao osam dana, ali zato PDV uvek i na sve.
Znam da ce me sad svi napasti no nije mi bitno jer pricam realno, a to je da nisu carinici krivi vec posiljalac tj Kinezi zato sto niti salju fakturu, niti pisu prave cene i to oni znaju i onda sta ce to mu i zakon nalaze kad posumnja u cenu ima pravo i MORA da nadje realnu cenu i da ocarini(opedeveise ako nema carine) po realnoj ceni.Ljudi ovo ovako ne ide , mislim da treba da se udruzimo i napisemo neku peticiju. Znaci nije problem neka udaraju PDV na svaki paket , ali barem da bude precizno.
Jedina, ali velika, zamerka je na vreme cekanja da se paket ocarini - ako je zaista toliki priliv paketa iz inostranstva, neka zaposle jos ljudi, eto tu bar ima osnovanog prostora za zaposljavanje.
Vi u Nisu barem nemate cemu da se nadati , nama kojima carini BG je isto kao da odem na rulet
Da naravno u novinama uvek pisu tacne stvari bas sam ... kako to nisam znao xxxxaaaaaxxxxaaaaa?Ajd ne tupi leba ti... Zabranjeno zapošljavanje al zamalo, ne čitaš novine? 10.000 ljudi je zaposleno nakon donošenja uredbe o zabrani zapošljavanja...
Upravo to, bas mi ga zao...@fkloznica
Стандардно не познавање стања, уживај у свом свету :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari