Animal
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2013
- Poena
- 275
U pravu je ovaj loznica covek 200 %, i meni je mnogo i jako zao sto se ovi po drzavnim preduzecima ubise i slomise od posla, i ja bi voleo da se uvalim u drzavne jasle, redovna plata ne kasni, fiksno radno vreme, nema zezajna i ponizavanja kao kod privatnika, u svakom trenutku mozes neki kredit da uzmes, ides na letovanja, zimovanja, ma milina da ne skrecem sa teme ima ovde o cemu da se prica.
Sto se tice carine i sto ne stizu da obave svoj deo posla, sad ja necu da budem kivan na ljude ne znam kako se tamo zaista radi, ali jasno je da su potrebni ili dodatni kapaciteti ili da se ne radi kako treba, sad ne mogu napamet nista da pricam jer ne znam sta se desava, ali pre mislim da je to sve do slabe organizacije rada i poslova.
Sto se tice carine i sto ne stizu da obave svoj deo posla, sad ja necu da budem kivan na ljude ne znam kako se tamo zaista radi, ali jasno je da su potrebni ili dodatni kapaciteti ili da se ne radi kako treba, sad ne mogu napamet nista da pricam jer ne znam sta se desava, ali pre mislim da je to sve do slabe organizacije rada i poslova.