S
steluk
Guest
probao sam danas da posaljem na privatni racun. izbacio mi formular kao i kod se uplacuje za pravno lice. otkud ja znam koje sifre se ubacuju, model placanja, poziv na broj ? o cemu se ovde radi ili sam ja glup ?
Da li moram da posetim Telenor banku kako bih ovlastio nekoga da raspolaže mojim tekućim računom?
Ne, dovoljno je da pošaljete onlajn zahtev za ovlašćenje (internet/mobilno bankarstvo), na osnovu kojeg će osoba koju treba ovlastiti biti pozvana da poseti banku. Prisustvo vlasnika tekućeg računa nije neophodno.
Prvo se raspita pa se onda dela. :dKako mogu da aktiviram svoju platnu karticu?
Aktivacija kartice je jednostavna i možete je izvršiti u svakom trenutku putem internet ili mobilnog bankarstva.
Kako biste aktivirali karticu potrebno je da sekciji „Kartice” odaberete opciju „Podešavanja” i aktivirate karticu. U procesu aktivacije kartice imaćete priliku da sami izaberete svoj PIN. Nakon aktivacije, Vaša kartica je istog trenutka spremna za korišćenje.
Verujem da je lepse da to radis od kuce nego da se setas do poslovnice od kojih mnoge ne rade posle 17hNe placam ja ni u Intesi ni racun ni kartice.
Ovo prvo - ne moze iz aplikacije, a to nisu znali da mi kazu, pa sam tu izgubio dosta vremena, i dok sam nasao u Internet Bankingu.
Ovo drugo - pa da, ali gde tu pise da uopste ovlasceno lice ima svoje korisnicko ime/lozinku, tj. treba da je dobije? Samo na deo dok opet poslali, cekao, logovao se, napravio novi user, aktivirao karticu, trebalo je 15ak minuta.
U Intesi mi nije trebalo ni 2 minuta. (OK, priznajem, nije bilo nikoga ispred caleta)
Poziv i model nije obavezan ni za pravna lica.
Sifra placanja za fizicka lica je obicno 289 ili 290.
Prebacujem preko android app cesto fizickom licu na Komercijalnu banku i dovoljni su broj racuna i sifra placanja (289).
Ostala polja su prazna.
Kurt2, jesi ti pozvao Call Centar da ti resetuju limit za podizanje sa bankomata ili za placanje u aplikaciji?
Zvao sam (napisah nesto ranije), rekli su to nije moguce. Nisu se jos uvek javili sa suprotnom informacijom![]()
Слабо ће га ТБ зарадити од исплате плата,а од исплате пензијаNaprotiv. Od isplate plata najvise zaradjuju. Ne direktno ako je firma u istoj banci (sto uglavnom jeste), vec zbog svega drugog sto ide pride.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari