Šta je novo?

LG Nexus 5X

Flex 2 je fantazija, nznm kako do sada nisam obratio paznju na njega.

^ Primer loseg marketinga Lg :)

Ljudi ni ne znaju da postoji neki tamo lg flex 2.. Ali zato svi znaju za s6,s6 egde plus, s6 prime neo,s5 neo,s6 duos,s6 edge itd :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
^ Primer loseg marketinga Lg :)

Ljudi ni ne znaju da postoji neki tamo lg flex 2.. Ali zato svi znaju za s6,s6 egde plus, s6 prime neo,s5 neo,s6 duos,s6 edge itd :)
Kako ce cuti kad si ih ti ukopao [emoji2]

Vidim ocrniste vi nexuse i prije no sto ugledase svjetlost dana.[emoji122] [emoji14] [emoji108]

Ovo ispada kao da su zaboravili da treba Nexus da izadje ove godine pa pre dva meseca se setili toga i sklepali telefon na brzinu. Mislim ono, sve manje i manje dobrih vesti i vise nedostataka.
Konkurencija je skroz pukla ove godine, precenjeni telefoni, nesto ekstra po neverovatnoj ceni, a onda Nexus koji ima istu cenu kao ovi ekstra, a upola manje stvari. Tragicno je sto Motorola nema trziste kod nas. Svaku liniju poboljsaju svakom novom generacijom, a pri tome odrze odlicnu cenu, dok imamo ove sljamove koji nabace cenu kao da su nesto inovativno i do sad nevidjeno.

Aj ce da vidimo sutra sta ce da ispadne. Malo mi je nelogično da sa tolikom konkurencijom pred kraj 2015. oni izbace uređaje sa toliko nedostataka.
Vidim dosta komentara "to je Nexus ima da radi" nema veze, to stoji, ali opet ne znaci da sad treba da zakidaju na nekim poljima i prave fejlove.
Ja nesto ne mislim da ce da iznenade necim dobrim, ocekujem da je 95 informacija do sad tacno, navikla me ova godina sa fail flagshipovima.

uploadfromtaptalk1443467502117.png

Artem serator.. Koja steta. Do sada je bio maltene idealan phone a pretvorio se u prosecnu masu..

Poslednja izmena:
Baš me zanima ko donosi ove odluke i koliko "uštede" po telefonu... Više izgube para jer odbijaju dosta kupaca...

Nova info. Oba moba imaju iste kamere.

12.4mp ,1/2.3 , 1.55μM i f2.0
Mozda hsv zna koji je ovo sony senzor ?

Realno vapi za ois..

Poslednja izmena:
Retko ruzni telefoni. Ne bih ih koristio dzabe da mi daju. Ali ce Nexus fanovi sigurno preci preko toga zbog drugih Nexus kvaliteta ( tj samo jednog).

Dizajn je sada zanemarljiv dok se ne vidi uzivo. Pa kad vidis Lumia telefone na ovakvim slikama mislis prelepo, a onda uzivo, pa pomislis da nisu ni za gadjanje. Ne kazem da ovo izgleda prelepo, vecina je u neku ruku razocarana, pa i ja, ali ipak gajim nadu da je uzivo drugacije.

Ma i taj jedan nek se nosi... Raspadala mi se kamera na n4 sve do skora, a i na N5... I to ljudima koji nisu imali viber.. O mem leaku da ne pricam... Osramotili su se opasno..

Nova info. Oba moba imaju iste kamere.

12.4mp ,1/2.3 , 1.55μM i f2.0
Mozda hsv zna koji je ovo sony senzor ?

Realno vapi za ois..

Nemam pojma, mozda i nisu sony vec OmniVision ili Toshiba.. svi oni imaju 1/2.3'' senzore a sad koji su u Nexusima to samo fabrike/developeri sada znaju.

Samo da nije onaj Toshiba senzor iz htc M9.. na papiru je losiji od sony/OmniVision te velicine a ni u praksi se nije nesto pokazao.

Cudi me da nemaju OIS.. posebno jer N5/N6 imaju taj hardver, prave gresku kao htc sa M8/M9 posle M7.

Ne razumem neke, e taman sam sada hteo da uzmem nexus ali cu ipak uzeti mega grand neo duos edge plus note galaxy A7. Imate izbora, nikada od nexusa necete dobiti samsung (i hvala im na tome).

lg g flex 2 na papiru ispade bolji od 5x ili sam ja corav ?

Da ,5.2 incha. Pise na slici. Gg3 preko

Znaci samo brojku...ebali ih brojevi.. Moze oba minuta da stane na 16gb....

Verovatno je greska.. Mozda je slow motion u 340fps mada je i to previse ? Valjda treba da pise 240fps u 720p.

Uhh 4k @ 340fps.. Ma ajde.
Ostali flagship modeli za mene imaju jedan ogroman minus... Bloatware. TouchWiz, Sense, LG UI,.. Sve je to dno dna. G3 mi se dopadao, ali zbog ugrađenog antivirusa sam ga preskočio. Flex2 mi je bio zanimljiv, ali LG UI je krš. Samsunge odavno ne razmatram. Edge zbog svog krivog ekrana nikada neće dobiti AOSP koji će raditi kako treba. Note zbog olovke isto tako. Možda dobiju update na sledeću major Android verziju i to posle godinu dana... Možda.
Sada jos uvek vozim HTC Pink (specijalna verzija m7 sa ultrapink kamerom) koji sam konvertovao u GPE. Sense je na njemu bio brz, ali GPE je još brži. Lepota i udobnost vanilla Androida je neprevaziđena.
Hteo sam da kupim Nexus 6, ali sam odustao zbog toga što postoje hw problemi, a ni baterija mu nije najsrećnija.

Ostali flagship modeli za mene imaju jedan ogroman minus... Bloatware. TouchWiz, Sense, LG UI,.. Sve je to dno dna. G3 mi se dopadao, ali zbog ugrađenog antivirusa sam ga preskočio. Flex2 mi je bio zanimljiv, ali LG UI je krš. Samsunge odavno ne razmatram. Edge zbog svog krivog ekrana nikada neće dobiti AOSP koji će raditi kako treba. Note zbog olovke isto tako. Možda dobiju update na sledeću major Android verziju i to posle godinu dana... Možda.
Sada jos uvek vozim HTC Pink (specijalna verzija m7 sa ultrapink kamerom) koji sam konvertovao u GPE. Sense je na njemu bio brz, ali GPE je još brži. Lepota i udobnost vanilla Androida je neprevaziđena.
Hteo sam da kupim Nexus 6, ali sam odustao zbog toga što postoje hw problemi, a ni baterija mu nije najsrećnija.

Koji postoje hw problemi kad jos nije ni izasao na trziste ?

Sony Xperia Z serija ?
Izvinjenje za off...

Nazad
Vrh Dno