Zulu 92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.01.2008
- Poena
- 420
I mene jako zanima telefon, jer je na papiru bb.Tad' je lose radio, sada super radi. Update smirio situaciju![]()
I mene jako zanima telefon, jer je na papiru bb.Tad' je lose radio, sada super radi. Update smirio situaciju![]()
LG je kralj specifikacija na papiruI mene jako zanima telefon, jer je na papiru bb.
Kako ce cuti kad si ih ti ukopao [emoji2]^ Primer loseg marketinga Lg
Ljudi ni ne znaju da postoji neki tamo lg flex 2.. Ali zato svi znaju za s6,s6 egde plus, s6 prime neo,s5 neo,s6 duos,s6 edge itd![]()
http://www.androidpolice.com/2015/0...-6p-cameras-lack-optical-image-stabilization/
E ovo je vec samarcina.. Ipak se cekaju s820 uredjaji
Moguce da artem troluje da bi naklepao kes na klikove mada valjda nije toliko pukao.. Steta stvarno.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62894934&postcount=6
Kazu ljudi da je ovaj dev na xda pre 7 dana ispisao spec. Pise i ois.. Videcemo. Smor
Nova info. Oba moba imaju iste kamere.
12.4mp ,1/2.3 , 1.55μM i f2.0
Mozda hsv zna koji je ovo sony senzor ?
Realno vapi za ois..
http://www.androidpolice.com/2015/0...eals-full-nexus-5x-specs-confirms-2gb-of-ram/
Sta znaci ovo 4k 340fps ? Sve poludelo
ali 2gb rama i sa 16 i sa 32 memorije, SKANDAL.
Uhh 4k @ 340fps.. Ma ajde.
Ostali flagship modeli za mene imaju jedan ogroman minus... Bloatware. TouchWiz, Sense, LG UI,.. Sve je to dno dna. G3 mi se dopadao, ali zbog ugrađenog antivirusa sam ga preskočio. Flex2 mi je bio zanimljiv, ali LG UI je krš. Samsunge odavno ne razmatram. Edge zbog svog krivog ekrana nikada neće dobiti AOSP koji će raditi kako treba. Note zbog olovke isto tako. Možda dobiju update na sledeću major Android verziju i to posle godinu dana... Možda.
Sada jos uvek vozim HTC Pink (specijalna verzija m7 sa ultrapink kamerom) koji sam konvertovao u GPE. Sense je na njemu bio brz, ali GPE je još brži. Lepota i udobnost vanilla Androida je neprevaziđena.
Hteo sam da kupim Nexus 6, ali sam odustao zbog toga što postoje hw problemi, a ni baterija mu nije najsrećnija.
Sony Xperia Z serija ?Uhh 4k @ 340fps.. Ma ajde.
Ostali flagship modeli za mene imaju jedan ogroman minus... Bloatware. TouchWiz, Sense, LG UI,.. Sve je to dno dna. G3 mi se dopadao, ali zbog ugrađenog antivirusa sam ga preskočio. Flex2 mi je bio zanimljiv, ali LG UI je krš. Samsunge odavno ne razmatram. Edge zbog svog krivog ekrana nikada neće dobiti AOSP koji će raditi kako treba. Note zbog olovke isto tako. Možda dobiju update na sledeću major Android verziju i to posle godinu dana... Možda.
Sada jos uvek vozim HTC Pink (specijalna verzija m7 sa ultrapink kamerom) koji sam konvertovao u GPE. Sense je na njemu bio brz, ali GPE je još brži. Lepota i udobnost vanilla Androida je neprevaziđena.
Hteo sam da kupim Nexus 6, ali sam odustao zbog toga što postoje hw problemi, a ni baterija mu nije najsrećnija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari