Stim sto ne ide povrat iznosa sa fiskalnog nego poslednja cena tog proizvoda dok je bio na stanju
5 godina? Zar nije tu samo njihova dobra volja sta je sa garancijom, zakon je vec odavno zavrsio tu svoje 2 godine? (videti sta pise u garanciji)
Što znači da će možda dobiti i manje od iznosa sa fiskalnog računa uzimajući u obzir da su se te memorije prodavale i po 2.900rsd u jednom trenutku.Ne vraca se iznos sa fiskalnog, pricam iz iskustva i konsultacija sa pravnikom.
Ne vraca se iznos sa fiskalnog, pricam iz iskustva i konsultacija sa pravnikom.
Ovo gore može samo u slučaju umanjenja cene, ali to onda nije raskid kupoprodajnog ugovora (tj. jeste, ali tada ga prati pravljenje novog ugovora sa nižim iznosom). Kako Mikenziyu napisa, to je ozbiljan prekršaj. Takva je bila praksa do pre ~7 godina kada se, po tada važećem Zakonu o zaštiti potrošača, vraćala poslednja prodajna cena, ali odavno se ne radi tako.Ne vraca se iznos sa fiskalnog, pricam iz iskustva i konsultacija sa pravnikom.
^Zato što je do 1.1.2011. važio takav ZZP. Ja sam malo preterao sa 7 godina, ali tehnički sam u pravu, i pre 7 godina je bilo sa poslednjom cenom.
samo da javim da su mi zamenili RAM za novi.....****s srbiju kad moras da se pozoves na zakon da bi ti odobrili pravo na zamenu....
Vecina servisa nema razlog da to radi zato sto ih placaju po ucinku. Delovi stizu od proizvodjaca a oni vrate neispravne.Nije moj nego drugaricin. Nije odnela na servis, nego sam čuo da često tako servisi otkače mušterije pa hoću da budem spreman.
Da znam na šta da se pozovem...
Bas zabavno, nema veze sto je samo na forumu na desetine ljudi svedocilo o svojim iskustvima o "kvasenom telefonu", ako ti kazes da nece, onda mora da je tako.Nece ti sami kvasiti telefon...napisao ti je doggy sve lepo...servisima se ne isplati odbijanje garancije posto im ta dijagnostika nije placena...
Ukoliko ti je drugarica sigurna da ni na koji nacin nije prouzrokovala problem,neka slobodno odnese telefon...e sad,kako i kad ce resiti problem,to je vec druga prica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari