U je al ste se raspisali..
Evo moja neka zapaznja,
--
A ti znas sa kompjuteri a, aj dodji da mi pogledas televizor znas i engleski, treba da mi se memorisu programi sta je to za tebe cas pos'o, (posle 10 dana kopernikus ubacuje novi program), zvoni telefon, e aj.dodji da mi memorises program ima novi program, i hocu da mi poredjas, rts na broj 1, itd...
---
E evo pogledaj mi mobilni nesto mi ne radi lepo, ne znam sta mu je ali ne radi mi lepo, i instaliraj mi viber\whatsup\fejsbuk i pogledaj jel radi lepo
---
E.hitno dodji nesto mi ne radi kompjuter, ja dodjem naravno koloma, e pa ne radi mi fejsbuk, ajde sredi.to ti si haker tebi je to cas
---
E treba da mi se instalira vindovs, i programi, ajde.dodji i instaliraj mi, ma ajde sta ga nosis kuci cas ce to, onda mi instaliraj, ofis, neke igrice evo ove mnogo dobre, ocu mozilu i operu, nesto da gledam filmove, i za muziku, jel znas neki dobar sajt za filmove
---
E aj dodji da.mi pogledas klimu nece nesto da greje, ti znas engleski izbacuje nesto ne znam sta
---
Najzesci su mi oni sa DDR1 kompjuterima, treba ceo dan da otvori nesto, a hpce da im se sredi da bude avion,,, bilo je i kupe nov komp u radnji sa nalepnicom, iako sam.rekao da ne uzimaju bas zbog toga, i onda e dodji instaliraj vindovs, jedan je toliko u**** komp da sam morao 3 puta da idem kuci po adaptere da trosim gorivo jer mora kod njega da se uradi, i na kraju otvorim drugu stranu kucista gde.nije nalepnica zavucem ruku izvadim sata kabal pa prikljucim na moj komp i uradim particije.i vindovs, naravno rasturio moj komp u delove da moze da.dohvati plocu, i na kraju od.umora vezovatno zaboravim da je.hard na ivici stola i.gurnem.ga i zavrsi na patosu, podaci cao1TB, sad koristim neki 250gb, izgubio ceo dan imao stetu, i dobijem otprilike za gorivo i.to mi kao dosta, od tad svima š u tri lepe, do sad sam radio sve dzabe ali ne moze da se zivi, posle naplacivao daj koliko das, sad sam odgonio sve osim nekih blizih kojima radim dzabe
--
niko nece nista da uci kazem daj da te naucim da.instaliras windows da me ne gnjavis vise gledaj samo klilces, vecina kaze, a de cu.ja to ne znam tebi.je to cas posla
---
od mene se isto ocekuje da tamo negde.na internetu nadjem povoljne.i jeftine komponente.da.sklapam, jer eto.to.se.verovetno deli dzabe na.tom nekom internetu
---
drugar mi je najzesci, instalacija vindovsa je 10L plina (za auto) pa koja.je.god cena, da napomenem da se ne bavim instalacijama, popravkama televizora, klima uredjaja i ostalih gluposti, kompjuteri me samo interesuju i to je to, kad nisam znao nista kao.ovan bio jedan decko iz komsiluka koji je instalirao vindovs za 10 maraka, dal bese 3.11 ili win95 bese tad, ja zeznem namerno sistem i pozovem ga da mi instalira, iz 3 puta sam ukapirao