Rekoh ja da se nesto promenilo, oseti se razlika kod meneCoinotron danas nije presao na novu multi-port platformu ali su od podne povecali share difficulty 4 puta tako da je sad situacija za multi-card rigove koji isporucuju vise snage mnogo bolje. Testiram vec par sati i GPU load 96% i nema prekida u radu. fee = 0% period su produzili do 15. septembra.
ja sam pre par dana pobrisao dag fajlove na masinama.. bilo je po 5 fajlova na svakom rigu.. tj oko 6gb po rigu..
generisani su novi dag fajlovi i tako u krug..
DAG fajlovi su posledica verovatno onog worker stopping momenta...ja sam jos na suprnovi...desava mi se da neki miner nestane pa se sam pojavi u worker listi...kako, zasto...nemam pojam?!
Kad krene novi block epoch desi se da miner ne pređe na već pripremljen DAG, pa onda ili bude mizeran hash, ili prikazuje u mineru sve normalno ali na pulu naravno ništa. Najlakše rešenje je ponovo pokretanje minera. Bag je otkriven davnih dana, ali nije otklonjen.to sam i ja primetio... najvise sam primetio pad zarade za oko 30%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari