Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Nema ni isplate na coinotron izgleda su sjebali nesto

Ah da od danas krece fee na coinotron verovatno zato ...

Poslednja izmena od urednika:
ako ti ne vidi rig,obrisi dag filove.
Ako opet nece preinstaliraj etherium clijent pa obrisi dag pa probaj.
AKo ni tad nece preinstaliraj/promeni driver.
Resices problem
POzdrav

kad sam video da pise stalno not accepted odma mi je prvo na pamet palo da brisem DAG i sad radi ok ponekad izbaci gpu failure nesto tako nisam stigao ni da procitam. Sto se tice coinotrona i gpu dropa na ovom rigu sa 6 karti drop je oko 15 posto na drugom nesto manje oko 7 posto ako mora windows da se instalira ponovo to je bas hebada.

Nego,ljudi,recite mi gde je najisplativije kopati.
Juce mi je na suprnovi cirkus lego

Bio sam na ethpool-u dok nisu pukli.... i jedva cekam da se oporave, ako se oporave

news-2009-june-bunar2360.jpg

I dalje samo istovar :)

dump od 900 btca za 5 minuta..buy orderi sa 1600 btca padose na 550 za 10 minuta

Sinoc sam imao ravnu crtu skroz pa onda drop pa ravna crta ceo ekran, zato sam i napisao da je izgleda popravljen. Mozda ipak i nije.

Ne da pada. Ja sam ostavio neku sicu jer sam mislio da ce se oporaviti ali vidim da sam pogrijesio.

pa zeljko vam vec danima govori da ce krenuti dump sta drugo ocekivati da ova shitina zadrzi cjenu i ostane na istoj duze vremena? pa apsolutno jako jako tesko!

Nadjebavanje u ovoj temi zaboravite, tamo ste smorili, ovde brišem sve.

Za vikend ćemo testirati na privatnom ethereumu. Kad to prođe izveštavam šta i kako.

Ja ne radim brzo ali ne radim ni lepo™

™ Ilija Mihajlov a.k.a. Thunderbolt

nek umru dusmani. :D

dusmani.png

ono P/L je profit. :D

bice toga jos, samo polako. za sitinu koju sam onako usput u trenutku dosade ispratio fina zarada.

Poslednja izmena:
znaci sada je prodao taj neko ETH
avtomatski ce da dumpuje i BTC ;)

ne ulazi niko u ether, ovo ti je standardni skok nakon velikog pada uz nikakav obim. za dan~dva cenim da ce ici na 0.003.

Ne bi se slozio ali cemo da vidimo...sve je moguce naravno...ja sam dokupio na 400k pa cemp da pratimo

Coinotron danas nije presao na novu multi-port platformu ali su od podne povecali share difficulty 4 puta tako da je sad situacija za multi-card rigove koji isporucuju vise snage mnogo bolje. Testiram vec par sati i GPU load 96% i nema prekida u radu. fee = 0% period su produzili do 15. septembra.

Vrh Dno