Šta je novo?

LG Nexus 5

Da li vam deluje da je baterija losija na ovom 6.0 ? Ili je samo lik pre mene urnisao bateriju za 8m :)

Koliko je tesko zameniti bateriju i gde da uzmem original ?
Mozda da iskesiram ovlascenom servisu ili ne. ?

Ako mi veruješ, uzeo sam samo kabl, od HTC wildfire, znači praistorijski model telefona, ali kabl kao nov, ubacio u svoj samsungov adapter za struju, i pici 1900 mah punjenje, probao i neki kabl od raspalog tableta kineskog, isto, znači samo da je kabl dobar, i punice kao nov..

Da li vam deluje da je baterija losija na ovom 6.0 ? Ili je samo lik pre mene urnisao bateriju za 8m :)

Koliko je tesko zameniti bateriju i gde da uzmem original ?
Mozda da iskesiram ovlascenom servisu ili ne. ?

I meni se cini da je losije nego na 5.1.1. Standby naravno mnogo bolji, jedva se prazni baterija, medjutim SOT jedva izvuce 3.5h, baterija vec bude oko 20%, dok je na 5.1.1 isto to vreme baterija bila na 30-35%.

Tako i meni.. Ako izvucem 4h sot da se udaram u dupe. A ranije sam izlazio na oko 4h i 45min

Meni je baterija od kk do m-a identicna, koliko ga trosim toliko traje.

To je isto kao da si rekao traje jedan dan.
Ili daj jos koji detalj o bateriji ili okaci neki ss da vidimo koliko traje na M ?

Jedva dobacih do 4h.. Sa ovakvim koriscenjem sam ranije bio na oko 5h. Da li menjati bateriju :) moram jos da probam 5.1.1 pa da secem.

uploadfromtaptalk1440603000544.png

uploadfromtaptalk1440603010897.png

uploadfromtaptalk1440741799959.png

Zna li neko zasto mi ovako svi browser-i otvaraju fb stranicu vec 4 dana ?

Teraju me da skinem njihov apk ili.. ?

I ja ludim od toga već danima. Najluđe je što je samo na wifi-u tako.

Do FB-a je nešto. Meni tako otvara na računaru kada refreshujem FB stranu. :)

Da li postoji neki način da nateram aplikaciju Photos da mi među slikama prikazuje i one koje dobijem preko Viber/WhatsApp-a, a ne samo one uslikane kamerom? Ako ne, dajte predlog za aplikaciju koja može tako nešto i da je pregledna i jednostavna za korišćenje. Hvala unapred na odgovoru!

Imas u Photos kad povuces meni sa lijeve strane Device Folders i tu na spisku imas Viber images...Ako ti to ne pase, quickpic je odlicna galerija.

Imas u Photos kad povuces meni sa lijeve strane Device Folders i tu na spisku imas Viber images...Ako ti to ne pase, quickpic je odlicna galerija.

Mislio sam i da mi sve slike iz svih izvora prikaže đuture, poređane po datumu. QuickPic deluje kao interesantna alternativa, hvala!

Probaj i Piktures, meni lepsa od quickpic :smoke:

Jel postoji mogucnost da se na 5.1.1 androidu dobije pristup slikama i drugim fajlovima na telefonu sa drugog korisnickog naloga? Napravio sam jos jedan nalog, ali u njemu nijednu sliku ne vidim.

Ne mogu edit.
Neki lik izvalio fix za mobil radio active bug i to na xda.. Toliko o google dev timu :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=62580224

U ovom postu ima link za xposed model koji fixa problem.

Edit : [emoji15]
You know what 's funnier? I looked at the source code of Android Marshmellow preview 3 and the bug is still there. ( NetworkManagementService.java )

Ovo potvrdjujem. Ja sam na preview 3 i imao sam taj bug sa tt.

Poslednja izmena:
Meni je updejtovao maps i ima novi logo i kad udjes u maps pise google boldovano, veoma lepo.

Meni se mnogo svidja, nekako je cistije i modernije. Ne bih da prejudiciram, ali cini mi se da ovo nije slucajno i da ce uskori nesto novo da objave, mozda zvanicno predstavljanje konacne verzije Marshmallow i Nexusa.

Pa to je manje vise sigurno. Cak su i ovi kruzici isti kao i na boot animaciji android 6.
Kraj meseca je pravi datum.

Pa to, mada malo ranije nego prosle godine, ali ako su tacne spekulacije da jedan Nexus izlazi vec krajem septembra, trebalo bi da predstavljanje bude najmanje dve nedelje ranije.

Da li neko ima ovaj bug na preview 3 gde slike u ovom delu menija prate velicinu videa :) npr nemam slika vise od 200mb.

uploadfromtaptalk1441152171366.png

Kakav bug :)

Meni pise da imam video snimak od 8kb, a kada stisnem i prikaze mi gde je taj snimak, njemu stoji velicina od 26mb. A velicina slika je oko 1.7gb.

Nazad
Vrh Dno