Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Nude mi note 4 beli za 150 eura plus da dajem moj note 3 neznam sta da radim nekako bela boja mi se ne sviga,kako vidim nema ni romava sta da se flesuje

Poslednja izmena:
Pa i nije... Zavisi koliko dobro izgleda tvoj note 3 i u kakvom stanju note 4... Ako je tvoj loš onda 270 ili 280e a ako je dobar note 4 on je oko 410e ili 420... :)

po cenama ovde, tvoj je između 250-300 zavisi kako ga zavaljaš, note 4 oko 400. mada ovo 300 je ako baš naletiš na nekog ludaka, 270 280 je realnije za dobre primerke.

Pa onda pokušaj da ubiješ 10-ak evra cenu i to je to... Mada ja da sam na tvom mestu ne bih menjao... Nije ti nešto note 4 mnogo bolji... Čekaj kraj godine, možda izađe još nešto pametno od telefona...

Toliko je 400 evra je, moj procenuvaju 250-260 i da ga prodaju 280 ili 300 eura a ja da doplatim samo 150 eura
Edit
Ne spustaju cenu ostaju na 150 ne uzimam da je bio crni onda bi platio tih 150 ovaako za beli mi je meh

Poslednja izmena:
Ja uzeh dual sim model. Presao sam sa Note 3 KK
Za sada mi bolje lezi u ruci i naravno ima bolju kameru.

af4e44a8d5267de2c16f651c9adf7dbe.jpg

Posle par meseci, uzmem sinoć od devojke z3c da procackam malo, i smorio sam se. Telefon leti, baterija bolja nego na n4, i multitasking radi kako treba. Sem kamere i ekrana, zaista ne vidim nista sto n4 izdvajau u poređenju sa z3c koji radi brutalno. Izgleda da cu ja ponovo na Sony, sad da li ići na z5c ili ultra ne znam. [emoji4]

Pored tog novog sonija baci pogled i na nove nexuse kada izadju.

Posle par meseci, uzmem sinoć od devojke z3c da procackam malo, i smorio sam se. Telefon leti, baterija bolja nego na n4, i multitasking radi kako treba. Sem kamere i ekrana, zaista ne vidim nista sto n4 izdvajau u poređenju sa z3c koji radi brutalno. Izgleda da cu ja ponovo na Sony, sad da li ići na z5c ili ultra ne znam. [emoji4]

Pa nisam bas siguran ni za Z5 seriju ni za Nexuse, S810 raspali moze tu da pokvari kompletan utisak kao sto je bilo i do sada. Plus trend sve tanjih telefona i kilavih baterija..

Bolje ti je da kupis Z2/Z3/OPO/M8/Mate 7 za 300-350e i onda da sacekas S820 androide (MWC 2016) :) Na taj nacin dobijas sve, i dobre ekrane, odlicne autonomije, brz-fluidan UI a kamere su im samo malo losije od N4 (aj da izbacim tu M8).

Poslednja izmena:
Sad cu da bacim oko na oglase. Da utopim note dok je dobra cena i dok ga ne rootujem i izgubim garanciju.

Neću z3c, ali čak i da njega uzmem nije to sigurno sa konja na magarca, veruj mi. Od tih malih telefona i dalje mislim da je najbolji izbor.

Neću z3c, ali čak i da njega uzmem nije to sigurno sa konja na magarca, veruj mi. Od tih malih telefona i dalje mislim da je najbolji izbor.
I izvadis ga iz dzepa i provalis da je puklo zadnje staklo [emoji14] ne znam, probaj g4 mislim da ce ti zadovoljiti kriterijume osim ako ne juris izradu.

Veruj mi, za iphone (6) sam skontao da mi "laguje" kada sam ga uzeo u ruke posle duzeg koriscenja z3c...prvi telefon koji ima bolji odziv. A recimo do prosle godine nije postojao android koji je mogao da mi parira 5s modelu po brzini.

^ ma zezam se :) Nego, jel jos imas Wave I? :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno