Koliko bi trebalo da bude spored tebe ?Mnogo velika doplata.
Odlican je kod mene nema nikakvih ostetenjaPa i nije... Zavisi koliko dobro izgleda tvoj note 3 i u kakvom stanju note 4... Ako je tvoj loš onda 270 ili 280e a ako je dobar note 4 on je oko 410e ili 420...![]()
Problem je da sakrijem od zene da me ne primeti da sam uzeo drugi telefonJa sam baš tražio beli, više mi se sviđa...![]()
Problem je da sakrijem od zene da me ne primeti da sam uzeo drugi telefon![]()
Pa zato i crni hocu nece da ga primeti inace znas kakve su zene te 150 eura videce mi se kao 1500 euraHahaha... [emoji23] ***, šta da ti kažem, jesu slični ovako, ako je boja ista za nekoga ko se ne razume dođu pa skoro isti...![]()
ali beli je octaPa zato i crni hocu nece da ga primeti inace znas kakve su zene te 150 eura videce mi se kao 1500 eura![]()
Snapdragon je bio nije exynosali beli je octa![]()
Posle par meseci, uzmem sinoć od devojke z3c da procackam malo, i smorio sam se. Telefon leti, baterija bolja nego na n4, i multitasking radi kako treba. Sem kamere i ekrana, zaista ne vidim nista sto n4 izdvajau u poređenju sa z3c koji radi brutalno. Izgleda da cu ja ponovo na Sony, sad da li ići na z5c ili ultra ne znam. [emoji4]
Sretene z3 compact? Nemoj skakati sa konja na magarcaSad cu da bacim oko na oglase. Da utopim note dok je dobra cena i dok ga ne rootujem i izgubim garanciju.
I izvadis ga iz dzepa i provalis da je puklo zadnje staklo [emoji14] ne znam, probaj g4 mislim da ce ti zadovoljiti kriterijume osim ako ne juris izradu.Neću z3c, ali čak i da njega uzmem nije to sigurno sa konja na magarca, veruj mi. Od tih malih telefona i dalje mislim da je najbolji izbor.
Veruj mi, za iphone (6) sam skontao da mi "laguje" kada sam ga uzeo u ruke posle duzeg koriscenja z3c...prvi telefon koji ima bolji odziv. A recimo do prosle godine nije postojao android koji je mogao da mi parira 5s modelu po brzini.Posle par meseci, uzmem sinoć od devojke z3c da procackam malo, i smorio sam se. Telefon leti, baterija bolja nego na n4, i multitasking radi kako treba. Sem kamere i ekrana, zaista ne vidim nista sto n4 izdvajau u poređenju sa z3c koji radi brutalno. Izgleda da cu ja ponovo na Sony, sad da li ići na z5c ili ultra ne znam. [emoji4]
Nisam probao ... mom mozgu nije potrebna hemija ... [emoji56]
Znam da se zezas ... Wave s8500 sam poklonio drugaru , eno jos uvek ga sluzi i ne bi ga dao nizakakve pare ... dobar je to telefon pogotovo sa onakvom kamerom , Samsung nevalja^ ma zezam seNego, jel jos imas Wave I?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari