- Učlanjen(a)
- 17.12.2013
- Poena
- 69
tema je zakljucana
jednom su me na limundu ispalili, ja uplatio 7 soma i nikad nista nisam dobio, njega suspendovali, na kp 2 stvari kupim od 2 razlicita coveka pre 2 godine, 2x2gb memorije ama nijedna od te 2 ne daje sliku, on kaze kod mene je radilo, kupim grafiku neku, ista prica kod njega radilo a ima sprzeno nesto sa zadnje strane...i eto ja tako stavih nik to mi palo napamet jer svi isto bili pisali, 2 godine kasnije evo desi se ovo...nije toliko ucestalo ali opet![]()
Prevaranti se tako ponasaju jer im je tako zakonom omoguceno. A zasto je zakon ublazen, ranije je bio stroziji, to je pitanje za autore zakona. Posto je tema o teorijama zavere zakljucana treba videti da li se od nas trazi pred pristupanje u EU da imamo ( po meni) ovako nakaradne zakone gde ne smem da pipnem nekoga ko mi pokusava pljacku ili ugrozava zivot. Nesto tu definitivno ne stima.
Prijaviti policiji naravno.
Ako te smara da razgovaraš sa inspektorima napiši mejl odeljenju za visoko tehnološki kriminal i priloži što više dokaza pa neka oni dalje postupaju po svojoj savesti.
Takodje, nisi ti sudija pa da preispituješ svoje zaključke. Na tebi je da kao savesni gradjanin da izraziš svoju sumnju i prijaviš a na njima je da dalje istražuju i zaključuju.
Svaka ti čast.[emoji122]Već sam poslao, u bcc stavio i mup.
Poslao sve prepiske, sve slike i ostale dokaze. Jedan profil je već ugašen, sada ima dva nova i javnu grupu.
Stavise, posten covek ce sve uciniti da razuveri sumnjicavog i dokaze svoje dobre namere, kako bi nekome pomogao. Vrlo lako je ovakve prevarante raskrinkati, ali je problem sto policiju ne interesuju ni ozbiljni kriminalci, a kamoli boranija.
Tema je Prevaranti sa domaćeg e-tržišta
off topic obrisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari