Pa, prijavljen sam na nalog koji imam, a kod opcija za cortanu, uopste mi ne dozvoljava da je ukljucim, nego pise da moj jezik i region ne podrzavaju cortanu. Kazem da sam sve stavio na US.Mora da se najavis na MS nalog da bi radila
Pa, prijavljen sam na nalog koji imam, a kod opcija za cortanu, uopste mi ne dozvoljava da je ukljucim, nego pise da moj jezik i region ne podrzavaju cortanu. Kazem da sam sve stavio na US.Mora da se najavis na MS nalog da bi radila
Мислим да немам, сад сам као гледао које надоградње имам али те нема.Jel' imaš instaliran update KB3035583?jos uvek nisam dobio windows ikonicu za nadogradnju, koristim navodnu verziju. Kod kuma kod koja se instalirana ista verzija isti disk se pojavila ikonica.
Мислим да немам, сад сам као гледао које надоградње имам али те нема.
Imam pitanjce oko logovanja na Win10, preko netplwiz sam iskljucio da user mora ukucati pass prilikom logovanja, ali i dalje mi pri svakom podizanju trazi da ukucam pass. Napominjem da sam ulogovan na MS sa gmail nalogom. Da li neko zna kako da preskocim logovanje?
Instaliraj ovaj drajver 10.002.0703.2015 WHQL: https://mega.nz/#!b8FymRoR!_oTwcCZ6SvjDmOn5zEa4iVeQT3ONg0A6fWHhz8O0O7s
Samo za Windows 10 (32-bit, 64-bit).
Ćao narode,
Konačno sam uradio clean install na ssd, doduše sve je ostalo i na hdd-u.
Naravno instalirao se win za 8 minuta sa sve kopiranjem fajlova s usb-a
Elem, 4 drajvera nema (iako na update varijanti na hdd-u postoje). Išao sam na sajt HP-a, poskidao neke drajvere za osmicu, međutim ništa se nije promenilo u device manageru još uvek za 4 uređaja ne postoje driveri.
Siguran sam da je bar jedan od njih čitač otiska prsta koji sam instalirao ali jednostavno ne radi.
Da li postoji neka proverena opcija da sa HDD-a tj starog W10 povučem drivere pošto očigledno da ove sa sajta neće iz nekog razloga da instalira?
pozz
Kako podesiti tastaturu da @ bude na Shift i 2 kao i ranije? Posto mi je lakse tako, do sad se nije javljao ovaj problem
Već neko vreme pokušavam da uključim Windows Defender jer mi je iz nekog razloga oduvek isključen, ali ne nalazim rešenje. Šta god da sam uradio sledeći sugestiju iz poruke koja mi izlazi, on i dalje nije uključen.
Šta mi je činiti ako neko zna?
PS: Samo da napomenem da nemam nikakav drugi antivirus. Jedino periodično uključujem Malwarebytes.
PS2: rešio problem sa regedit i brisanjem ''DisableAntiSpyware'' u Windows defenderu
Pa svaki jezik ima nekoliko rasporeda tastature.Odabrano je ali mi je @ na poziciji za ć, kako da to resim?
Ne znam sta bi mogla biti greska u podesavanju?
Ćao narode,
Konačno sam uradio clean install na ssd, doduše sve je ostalo i na hdd-u.
Naravno instalirao se win za 8 minuta sa sve kopiranjem fajlova s usb-a
Elem, 4 drajvera nema (iako na update varijanti na hdd-u postoje). Išao sam na sajt HP-a, poskidao neke drajvere za osmicu, međutim ništa se nije promenilo u device manageru još uvek za 4 uređaja ne postoje driveri.
Siguran sam da je bar jedan od njih čitač otiska prsta koji sam instalirao ali jednostavno ne radi.
Da li postoji neka proverena opcija da sa HDD-a tj starog W10 povučem drivere pošto očigledno da ove sa sajta neće iz nekog razloga da instalira?
pozz
Moras i da imas internet explorer instaliran.Ja nisam dobio KB3035583 dok nisam instalirao IE koji sam bio obrisao sa 7-ice.Мислим да немам, сад сам као гледао које надоградње имам али те нема.
A kako da odaberem postavke tastature tj. kako da namestim da mi @ bude na 2 a ne na č?Pa svaki jezik ima nekoliko rasporeda tastature.
Da. Možeš i sa ugrađenim disk cleaner da obrišeš, jedino desni klik, run as admin da bi ti dao opciju da obrišeš forlder old...A da li reset u potpunosti cisti sistemsku particiju, mislim na foldere windows.old kao i foldere koje je windows sam kreirao prlikom upgrade-a?
Ja sam skidao odavde za DFGT, odabrao Win 8 i 64 bit..
http://support.logitech.com/product/driving-force-gt
Jel na Win 10. radi pokretanje dva skype-a istovremeno, sa win + R pa određen link?
to je za kontrolere ili dzojstike a meni treba za tastaturu i misa, izgleda da su nesto pobrljavili sa bazom podataka pa se zato to desava , mozda da sam uzeo starije ali ne vidim na njihovom sajtu da ih imaju ili ja ne mogu da ih nadjem
Jel ima driver za HP 1010 Laserjet štampač za win10?
I na win7 sam nalazio neki divlji, ali je radio.
Ne znam kakva je situacija za Creative Xfi music driver isto.
U suštini koliko sam razumeo po temi da driveri koji rade u win7 rade i u win10?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari