Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Hehe... Čekaj da izbace mts i lelenor... Ima da bude 140k... :D

kuda ide ovaj svet sa ovim cenama???
Želim VIP-u od sveg srca,da proda 5 komada

Poslednja izmena:
Nema šta, uboli su dizaijin i izradu. Za poslovnog čoveka u odelu, pogodak, potpisujem, odela će ovo kupovati. Ovi sa trenerkama itd... nije ovo telefon za njih, ko stvoren za odelo, košulju, sako.

Ovo je pre za šator. Kakvo crno odelo... Buzge od otisaka... Plastika na note 4 je kao izmišljena u odnosu na ovo...

Kazu da ove godine note v nece biti u evropi, za sada samo usa

Za S6 je ovo staklo i bilo ok, moze se reci. Manji je, ne dolazi ovaj sjaj toliko do izražaja. Ali na edge+, pogotovo note-u ne lezi nikako. Kao neka masna tepsija deluje, prosto neverovatno da tako velika kompanija ima toliko loše poteze sto se dizajna tice, uvek su znali zesce da se gube tu, mislim da su #1 definitivno, u dizajn promasajima.

Koliko znaš korisnika da je menjalo bateriju u 6+? Ili kuka za mem. karticom? Ili IC? Lično ne znam ni jednog, iako se krećem gde preovladava iP društvo. Gledam teme kod nas, ne vidim to kukanje i menjanje 6+ za note 4 koji to ima.
Svakako čekam septembar i 6s, kao što sam već pisao, sa 6 nisam bio zadovoljan.
ja znam mnoge koje kukaju za mem karticom na Iphone. Elem,ovaj potez sa N5 je debakl.taj telefon se jako lako memorijski puni.Ko koristi produktivnost tog telefona napunice mu internu jako brzo ako nije model od 64gb.Bedak... this is the total screw up

Poslednja izmena:
Ma da, debakl je... Ma đubre. Ništa ne valja. U životu niste videli gori telefon. To sve treba nabacati na gomilu i spaliti, a ove iz Samsunga obesiti.
Uopšte ne vidim u čemu je problem... Je l' vam se ne sviđa? Nećete kupiti i gotovo. Zašto trošite vaše dragoceno vreme na pljuvanje. Chill out

ja znam mnoge koje kukaju za mem karticom na Iphone. Elem,ovaj potez sa N5 je debakl.taj telefon se jako lako memorijski puni.

I, jesu li sa iP prešli na note 4, koji ima mem. slot za kartice? Ne. IP neće nikad ubaciti slot za mem. kartice. Samsung bar podržava usb otg.

Ne znam zasto neki brane neodbranjivo. Izbacili su IR, izbacili su SD, smanjili su kapacitet baterije... Mnogo negativnih izmena za koje nema opravdanja. Ja sam bio spreman da predjem preko SD, uzeo bih veći kapacitet i to je to, nekako i IR, ali ova baterija je tuzna i smesna za Note

Vidim i na xda svi su razocarani najvise za sd i baterija, skoro svi kazu da ce ostati na note 3/4 i ovu godinu

Čak je bila i priča za UHD ekran jedno vreme. SD nije bitan, da su stavili veliki kapacitet unutar samog telefona. Pozadina je trebala da bude metal, ili neki kvalitetan neklizeći materijal, sa jakom baterijom.
Ne razumem šta je tačno strategija Samsung-a, čuvaju to za sledeću generaciju?

Nije djubre, al nije nesto sto je Note serija donosila do sad. Ako ti smatras da je ok da na Note uredjaju imas osakacenu bateriju onda ok
Ne vidim zašto je osakaćeno bilo šta... Nema, pa nema. Šta sad... Velika tragedija. Imao sam Note 1, Note 2 i sada sam na Note 3... Nisam imao para za Note 4. Imam memorijsku od 32GB class 10 koju sam svojevremeno platio 50€. Jesam li srećan što je ne bih mogao koristiti u Note 5? Nisam... Ali da imam para uzeo bih Note 5 odmah sutra. Ovako ću verovatno sledeće godine uzeti Note 4... Ali za 2-3 godine, Note 5 [emoji2]

Toliko kukanja bez razloga... Ko neće, ne mora. Kao što ja nikada ne bih koristio iPhone... I da mi neko pokloni, odmah bih ga prodao i kupio nešto drugo. Ali ne visim na forumu za iPhone da pričam koliko je ******

Pa ovo je jos gora stvar, ovde mi koji smo kupovali Note i koristili ga smo razocarani.. Koga briga za razocarenje koje ti imas u iphone kada ionako sam kazes da ga nikada neces kupiti.. Ovde je vec druga prica.. Razocarani su POTENCIJALNI KUPCI. Mada sigurno ce se prodavati, tu sumnje nema, samo.....

Ne znam da li si pročitao moj post... Nije, suština bila u iPhone-u već u tome sa sam korisnik Note serije i kupac narednih modela.

I suština je bila da je razočarenje jedno, a upotreba reči "debakl" i sl., za ovaj, odlično telefon, potpuno nepotrebno.

I ja sam razočaran što nema bateriju koja može da se izvadi, i što nema slot za memorijsku karticu, ali je i pored toga telefon odličan.

Moje najveće razočarenje je cena... Ali i sa Note 4 je bilo već suludo

Poslednja izmena:
nije problem što se baterija ne vadi nego što je preslaba :)
ne vadi se ni na mate 7 pa to nikom ne smeta :)

Note 5 je downgrade sa note 3/4 slaba baterija koja je smesna za fablet osobeno za note koj je bas poznat po bolju bateriju, moj drug ima 64 sd karticu na note 4 i sve mu je tu i filmove i FLAC puna je 48GB tako da sve je od same potrebe nekome je dosta i 32 GB nekome i 120 je malo

Kao što i meni ne smeta što se ne vadi baterija na Z2. To mi bilo bitno na S2.
Kao što i nikoga ne bi bilo briga za SD karticu sa 128GB default.

Kao što sam rekao, za mene je cena debakl, i to što se izgleda neće prodavati u Evropi. Sve ovo ostalo je... Meh..

Posledne 2 godine celi samsung je meh, a da ne pricamo o meh podrsku koji pruza

Kao što sam rekao, za mene je cena debakl, i to što se izgleda neće prodavati u Evropi. Sve ovo ostalo je... Meh..

u prevodu, telefon ti nije dobar onoliko koliko košta. pa to svi ovde i kažu. da je 300€ niko ne bi tražio mane. pošto se znalo da će koštati 700-800€ zato su i očekivanja bila mnogo veća od ove kršine koju su predstavili :D

Nazad
Vrh Dno