joca89
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.10.2009
- Poena
- 535
Kačio je ixon danas... https://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji.3608.html
Auh...Kačio je ixon danas... https://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji.3608.html
Bolje Note V da su stavili, bar bi razumeo to kao value :dMislis Note5![]()
Mislim na edge +... nema linkaNeki link?
Ne vidim ništa na sajtu...
ja znam mnoge koje kukaju za mem karticom na Iphone. Elem,ovaj potez sa N5 je debakl.taj telefon se jako lako memorijski puni.Ko koristi produktivnost tog telefona napunice mu internu jako brzo ako nije model od 64gb.Bedak... this is the total screw upKoliko znaš korisnika da je menjalo bateriju u 6+? Ili kuka za mem. karticom? Ili IC? Lično ne znam ni jednog, iako se krećem gde preovladava iP društvo. Gledam teme kod nas, ne vidim to kukanje i menjanje 6+ za note 4 koji to ima.
Svakako čekam septembar i 6s, kao što sam već pisao, sa 6 nisam bio zadovoljan.
ja znam mnoge koje kukaju za mem karticom na Iphone. Elem,ovaj potez sa N5 je debakl.taj telefon se jako lako memorijski puni.
Nije djubre, al nije nesto sto je Note serija donosila do sad. Ako ti smatras da je ok da na Note uredjaju imas osakacenu bateriju onda okMa đubre od telefona
Ne vidim zašto je osakaćeno bilo šta... Nema, pa nema. Šta sad... Velika tragedija. Imao sam Note 1, Note 2 i sada sam na Note 3... Nisam imao para za Note 4. Imam memorijsku od 32GB class 10 koju sam svojevremeno platio 50€. Jesam li srećan što je ne bih mogao koristiti u Note 5? Nisam... Ali da imam para uzeo bih Note 5 odmah sutra. Ovako ću verovatno sledeće godine uzeti Note 4... Ali za 2-3 godine, Note 5 [emoji2]Nije djubre, al nije nesto sto je Note serija donosila do sad. Ako ti smatras da je ok da na Note uredjaju imas osakacenu bateriju onda ok
Kao što sam rekao, za mene je cena debakl, i to što se izgleda neće prodavati u Evropi. Sve ovo ostalo je... Meh..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari