Upoznajem se sa Game of thrones po ubrzanom kursu(pogledao prve dve sezone). Po meni je do sada Bauk (kepec) najgotivniji lik.
Pa dobro, vecini nedostaje taj "southern gothic" koji je krasio prvu sezonu i stvarno joj davao poseban smek. I pored problematicnog kraja to je bila jedna fantasticna voznja, ovde celo vreme cekas da voz krene a on vec stigao na krajnju stanicu, kao Frenk kad skonta u pustinji... 🙂
Kakve veze prva sezona ima sa drugom? I taj happy end ustvari nije klasican happy, na prvu loptu deluje, ali nije. Bas je kako treba.Ja sam očekivao da će ova sezona ublažiti hepy end prve, ali ništa. Tako da se ovom sezonom i celokupni utisak prve dosta srozao, bar u mojim očima.
U tome i jeste stvar, sto nisu nastavili o tome, i sto je to vecita tema i problem koji se nikad nece resiti. Nijedan detektiv to ne moze da istrebi, to su i rekli u seriji.Očekivao sam da će nastaviti o tim porodicama koje se vezuju za one kultove iz prve sezone. Ovako je po meni kraj prve sezone naivan.
Pravi kraj bi npr bio da se Rast izgubio u ludilu Karkose ili sedi u bolnici sa ludačkom košuljom u nekom svom svetu i gleda crne zvezde; ili je u ludačkoj sobi i sprema se na samoubistvo posle onog što je trebalo da doživi u Karkosi.... A onaj drugi postaje sluga kultistima, potpisuje Rastove papire za prijem u ludnicu i dobija mesto šefa policije.
...i da, napolju na kosilici krug ludnice sređuje špageti monster. :-D
^^ gomorra je brutalna.
Ne znam da li da počnem sa gledanjem. Ne volim italijanske serije..Ja je gledam trenutno...stigao do 7 epizode i potpisujem ovo...Prebrutalna je serija...
Odgledaj prvo film Gomora iz 2008 godine. Ako ti se svidi film, nastavi sa serijom jer je radjena u istom maniru i na neki nacin predstavlja nastavak filma...Ne znam da li da počnem sa gledanjem. Ne volim italijanske serije..
Ne znam da li da počnem sa gledanjem. Ne volim italijanske serije..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari