I rekao mi ako hocu pare onda ce ponovo da ga zakuca na butloader i da sam ja kriv sto mu nisam rekao da je 16gb. Rekao sam mu da ga zakuca ponovo pa cu izaci iz servisa i ponovo se vretiti da mu kazem da je 16gb. Ja sam pristao ali nije to uradio.I posto ne znaju resenje, oni su ti vratili pare, i to je po njima ok?
on im je odneo mrtav telefon..
Pa svaki put kad ga ubijem da dam po 1500 dinara.ma ne mora ni da skida image ni da ga flešuje celog, samo da formatira data particiju i to bi trebalo da ga opravi. al ne možeš ga ni puškom naterati na to![]()
Druze izvini ali ja sam dobio zvanicni OTA update. Ko moze bolje da ga flesuje?Znači nije mrtav. Po meni je najlakse da se skine factory image, otkuca fastboot oem unlock pa flashall. Pisali ljudi ovde nebrojeno puta.
Druze izvini ali ja sam dobio zvanicni OTA update. Ko moze bolje da ga flesuje?
Je l' novi modem, bootloader ?[emoji108]Izašao novi Factory Image za 5.1.1. Flash-ALL nije hteo, prijavljivao da nedostaje system.img, pa sam morao sve ručno. Sve je prošlo OK.
Pa skuplja ploca od telefona.
Ja sam kupio polovan. Onda je ploca skuplja 4x
To je 10. avgust... U ponedeljak uzimam telefon iz servisa...
Ovo pises 9. avgusta. Sta da ti napisem a da ne budem agresivan...Trol...
Danas je 10i avgust. Jel si pokupio telefon od obućara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari