40GB je prazno sad na C...dovoljno valjda
Jeste, odakle si skino iso?40GB je prazno sad na C...dovoljno valjda
Da, dell
Sa MS sajta, stavio na usb i pokrenuo exe, skine on sve,pokrene update ali uvek tamo negde prekine...
evo koja greska pise poslednji put
C1900101-40017 windows update ran into a problem
Koji carNajgora tema na forumu![]()
20 stranica se napiše, a ništa pametno da se pročita - sve iste stvari.
Na navigacijama smaraju o pirateriji ovde svaka druga reč Toolkit, loader, krek, Daz...
Skine se windows iso, ubaci fleš, pokrene rufus, odabere iso i locira na hardu i to je sve...
Najbolje je odraditi čistu instalaciju na formatiranom hard disku![]()
Onda nema ostataka i repova starih win sistema, particija i ostalih gluposti.
Ma nema spam postova sa moje strane, samo glas razuma.Ne znam za ranije Bachijeve spam postove ali u poslednjih par je bio u pravu sto se tice privacy i sl...
bloody hell :trust:
Avast...?bloody hell :trust:
pa ovo bas isto kao i kod mene na 72-3% se zacrni ekran i cao....a u tri lepe i ms i sve
Imam instaliran Enterprise, bez Cortane, Edga i svega ostalog. Uradio Clean veceras, i C particija mi od 160gb, ima slobodno posle svih instaliranih programa oko 135gb. Kad sam bio na apgrejdu, imao sam slobodno 30gb. To govori da je tamo budi Bog sa mnom, ko zna sta sve bilo od fajlova nepotrebnih. A nisam imao vise od 20 instaliranih programa. Sad sistem leti. Ugasio sam Windows Defender, iskljucio opcije za pracenje teksta koji kucam "radi usavrsavanja" cirilice (koju imam kao keyboard layout, pored eng. alfabeta), ugasio koriscenje mikrofona, snimanje kamere u aplikacijama, itd. U Privacy se izaberu opcije koje zelite, i kapiram da je sve isto kao na win7/8.1 sto se tice privatnosti. A i da nije, who cares, ionako znaju na smartphonu mali milion informacija o meni, kao i o drugih barem 2-3 milijarde ljudi na planeti.
Sistem je izuzetan.
Avast...?
Ma nema spam postova sa moje strane, samo glas razuma.![]()
Kada ponestane ideja onda slamka spasa sfc /scannowma kakvi,nemam ni jedan av,nista bas a 8.1 uvek updejtovan
Spusti msdn windows 10 i sa taj iso fajl napravi usb botabilan, ako ti se neceka imas wintoflash koji isto pravi botabilan usb pa probaj njegaSamo da javim da meni ovo nece. Sve sam zivo probao sto mi je receno i rufus i fat32 i ovo i ono... I na kraju nekad dodje do onog da pritisnem bilo sta da krene instal i tu se pojavi znak wina i zabode... Sad se pitam mogu li ikako bilo sta da dignem vise ovde?
@bachi ...i svakom novom OS smo nalazili mane ...i svaki novi OS smo probali ...i uvek smo isli napred pa cemo i ovaj put. Naci ce se resenje, delimicno ili potpuno, protiv tuzakanja i stvari koje nam smetaju ali cemo svakako vremenom menjati OS na novi. I ti ces to raditi kod sebe na poslu i to nije nista cudno. Na kraju krajea seti se otpora koji si imao prema Long Hornu...a sad se u njega zaklinjes [emoji14]
Bez zezanja, bio je tu sjajan post ali ga zatrpa sum ...nisam ni nao ko ga je objavio pa ga edva naknadno pronadjoh ...u njemu je dosta toga pojasnjeno a pored ostalog tu su i M$ domeni koje treba zabraniti ...ja od ranije prenosim neki hosts fajl iz sistema u sistem pa cu njem pridodati i ove adrese z tog posta i verujem da sam tako dosta zastitio svoju privatnost.
Ako tebe ili druge interesuje, post je napravio Dimco i u spojleru su dobri saveti ...spasio sam tekst za sebe ali izgubio taj post pa ga trazite sami [emoji14]
Imam instaliran Enterprise, bez Cortane, Edga i svega ostalog. Uradio Clean veceras, i C particija mi od 160gb, ima slobodno posle svih instaliranih programa oko 135gb. Kad sam bio na apgrejdu, imao sam slobodno 30gb. To govori da je tamo budi Bog sa mnom, ko zna sta sve bilo od fajlova nepotrebnih. A nisam imao vise od 20 instaliranih programa. Sad sistem leti. Ugasio sam Windows Defender, iskljucio opcije za pracenje teksta koji kucam "radi usavrsavanja" cirilice (koju imam kao keyboard layout, pored eng. alfabeta), ugasio koriscenje mikrofona, snimanje kamere u aplikacijama, itd. U Privacy se izaberu opcije koje zelite, i kapiram da je sve isto kao na win7/8.1 sto se tice privatnosti. A i da nije, who cares, ionako znaju na smartphonu mali milion informacija o meni, kao i o drugih barem 2-3 milijarde ljudi na planeti.
Sistem je izuzetan.
Ne bas. Meni nisu smetale ni Metro aplikacije u osmici, jedino mi je classic start bio potreban ...sto je svojevrstan apsurd jer mi je ranije bilo smesno sto da bih ISKLJUCIO racunar prvo moram ici na STARTAko izuzmemo pitanja i odgovore o aktivacijama i instalacijama windowsa i drajvera i divljenju o super, brzini, u ovoj i windows 8.1 temi,nemamo o cemu drugom da pricamo.Aplikacije iz prodavnice nisu tako funkcionalne da bi bile i uopste tema za razgovor.Kada prodje neko vreme od testiranja novog sistema,uglavnom se prica njegovom prepravljanju da bi izgledao kao windows 7.
Ma jok, nikad nisam imao problema sa tim.da ti ne jede hiberfil i pagefile prostor? (nisam ni obracao da li toga uopste ima u Win 10?)
Sad gledam,Linux mi zauzme sa svim programima koje koeistim i na Winu oko 6 GB
Upravo sam zavrsio Win 7 Ult SP1 install i sve stavio sto koristim,oko 11 GB...
Igre skladistim i instaliram na drugi hard...
Ako izuzmemo pitanja i odgovore o aktivacijama i instalacijama windowsa i drajvera i divljenju o super, brzini, u ovoj i windows 8.1 temi,nemamo o cemu drugom da pricamo.Aplikacije iz prodavnice nisu tako funkcionalne da bi bile i uopste tema za razgovor.Kada prodje neko vreme od testiranja novog sistema,uglavnom se prica njegovom prepravljanju da bi izgledao kao windows 7.
???...pokusavaju da mobile win portuju za desktop...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari