Aktiviran je 100% nego ne moze da se konektuje na server...I šta sad, da potegnem KMS nema druge? I dalje kad probam da ubacim moj originalni key iz advanced talkit manager, neće da ga prihvati
Svaka čast Microsoftu, od legalnih korisnika pravi nelegalne
Ne pise nigde do kad.
Znas li ti gde se tacno to moze videti, jer ja nisam uspeo da nadjem tu informaciju.?
Izasao novi AMD 15.7.1 drajver.
Taj je sa WU, dobar drajver, sad cemo da vidimo valja li ovaj cemu.Meni je trenutno ovaj : Driver Packaging Version 15.20-150715a-184226E
Rucno sa AMD sajta.Jel ce i taj da povuce WU ili mora rucno?
Aktivirah ga. Jel može sad clean install ?
Izasao novi AMD 15.7.1 drajver.
Svo vreme je bila u desnom uglu ona smaracka ikonica za update i sad kad treba nema je.. A imam sa Dreamsparka WIN 10 i legalan key ali ne bih da 'trosim' na desk kad vec mogu da odradim update
Zašto bih ovo upisivao.moze. skipuj kljuceve. sada ti je ploča aktivator wina
ako ides sa msdn distro, možeš ubaciti fajl ei.cfg u sources folderu sa sledecim sadrzajem
[EditionID]
Professional
[Channel]
Retail
[VL]
0
Svi su kacili ali evo i ja jednom...prolistajte nalazi se na svakoj trecoj strani.Meni nikako nece da pokrene update...sve sam probao ali nema sanse...jedino ostaje da cekam...
Svi su kacili ali evo i ja jednom...prolistajte nalazi se na svakoj trecoj strani.
http://venturebeat.com/2015/07/28/h...tart-downloading-the-windows-10-update-files/
Sacekaj, ne rade server sve je u rasulu, navala je velika...Brate, probao sam ovo...ne ide....skidao mi je 5 i po giga nekog ****** i fail-ovao....to sam prvo probao...nece da mu das mleka...![]()
Sacekaj, ne rade server sve je u rasulu, navala je velika...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari