Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Kako da aktiviram hebeni windows ?
Pisalo mi je connect to internet to activate,sad pise not activated.

I šta sad, da potegnem KMS nema druge? I dalje kad probam da ubacim moj originalni key iz advanced talkit manager, neće da ga prihvati
Svaka čast Microsoftu, od legalnih korisnika pravi nelegalne
Aktiviran je 100% nego ne moze da se konektuje na server...
Pa evo mi aktivirani ni update za defender ne mozemo da dobijemo
a ima ih po 3-4 na dan, danas ni jedan.

@iSpirit81 isto vazi za tebe, nemojte raditi popreke aktivacije
sam ce te zeznuti stvar.

Poslednja izmena:
Čemu ovaj Windows 98 stil skrol trake i tastera(ikonica) u Operi?
op.png

Izasao novi AMD 15.7.1 drajver.

Jel ce i taj da povuce WU ili mora rucno?

Aktivirah ga. Jel može sad clean install ?

Svo vreme je bila u desnom uglu ona smaracka ikonica za update i sad kad treba nema je :(.. A imam sa Dreamsparka WIN 10 i legalan key ali ne bih da 'trosim' na desk kad vec mogu da odradim update

Screenshot (372).png

@Snake1989 vrati neku stranu nazad...ima resenje.

f80fb8bea24913c9ed8c85d0bad50f02.jpg

Da ne listam 20 strana, ovo se pojavilo nakon sto sam uspio da pokrenem setup nakon downloada iz 15-og pokusaja.....

@Vuk40
Hvala buraz, nasao sam

Ja sam za sada odustao od instaliranja win 10. Naime kada sam pokrenuo instalaciju na nekih 25% ekran mi se zacrneo i video se samo kursor. Onda su zvucnici poludeli posle jedno 20 min resetovao sam komp. Dobio sam poruku da se instalacija prekida i da se vracam na win 7 ali tu je nastala golgota...win 7 se nije povratio ve' mi je javljao neki ...14c error i da nema registrija...Boot cd od win 7 nije hteo da pokrene repair alatke niti da instalira ponovo win 7 sa porukom da imam MBR particije a da njemu treba GPT..nije pomoglo ni formatiranje diska...dok usb win 10 i cd win 10 boot su opet posle jako kratkog vremena dovodili do crnog ekrana i niceg drugog.....jednino sto sam upseo je da iskljucim disk sa falicnim win10/win 7 da instaliram win 7 na drugi disk pa sam vratio image na stari disk...do daljnjeg ne pipam win 10...

Izgleda da dosta ljudi ima ovaj problem bar koliko vidim po forumima za sada resenja nema.

Svo vreme je bila u desnom uglu ona smaracka ikonica za update i sad kad treba nema je :(.. A imam sa Dreamsparka WIN 10 i legalan key ali ne bih da 'trosim' na desk kad vec mogu da odradim update

Mozes slobodno da iskoristis taj key vise puta. Ja sam ga vec kacio par strana unazad, mnogi su aktivirali bez problema na isti kljuc.

Meni sve lepo radi Enterprise verzija clean install, stavio amd 13.12..., cak mi se cini da za zeru brze loaduje sa ssd-a nego win 8.1 :D
Po meni najbolji Windows launch. Jednio sam drajvere za tp link 722n morao da prebacujem, ali sa njim sam imao problem i na win8.1

moze. skipuj kljuceve. sada ti je ploča aktivator wina

ako ides sa msdn distro, možeš ubaciti fajl ei.cfg u sources folderu sa sledecim sadrzajem

[EditionID]
Professional
[Channel]
Retail
[VL]
0
Zašto bih ovo upisivao.

Nego mi je napravo neke 3 sitne particije koje se zovu oporavak. Šta sa njima ?

Ove drajvere 15.7.1 slobodno zaobidjite u sirokom luku.
U Witcher 3 gde sam imao 39 fps sad imam celih 19, o GTA V da ne pricamo.
Ovi sa WU su tata i mama zajedno za ove krs drajvere.

Poslednja izmena:
Meni nikako nece da pokrene update...sve sam probao ali nema sanse...jedino ostaje da cekam...

Ako se aktivira preko ploce, sta ja da radim kome je win10 instaliran preko vmware-a na OSX-u? :(

Vrh Dno