Сад би био ред да напишеш то што си помињао, које су то цене упола јефтиније од ових које нуди твој провајдер? Можда не налазим оно на шта мислиш, али netnet нуди оптику по цени од рецимо 3.250 за 50/6 док ехе-нет нуди 60/6 за 2.350. Некако ми математика не каже да је дупло скупље.Пошто размишљам да до краја године пређем на ехе-нет, значило би ми да сазнам и за боље понуде, под условом да могу да добаце до мене. Да ли знаш које крајеве Ниша покрива netnet па да размислим и о њима?
Хм, netnet у ценовнику пише да нуди FTTH до куће а FTTB до зграде што ми се баш и не свиђа.
Preko TS otvara najnormalnije, moguce je da su stvarno zabranili pristup tom sajtu sto je svakako jadno.
Cega se boje?
Radujem se tome!А прихватам позив на пиво.![]()
Није ми циљ био да рекламирам било кога, друга је поента мог поста. То за цену ми је рекао радник монтажер. У сваком случају exe net у Н.Бањи нема оптичку инфраструктуру, и тешко да ће је икада имати, зато само да се одкачим од овог робовласничког уговора и ето мене на оптици.
Није ми циљ био да рекламирам било кога, друга је поента мог поста. То за цену ми је рекао радник монтажер. У сваком случају exe net у Н.Бањи нема оптичку инфраструктуру, и тешко да ће је икада имати, зато само да се одкачим од овог робовласничког уговора и ето мене на оптици.
Radujem se tome!
Očigledno da ti je to bio cilj. Prvi post koji si napravio na ovom forumu je baš reklama za net net. Što se tiče njihovog sajta meni otvara bez problema. Dobro me podseti da ti ispričam: Jedan drugar sa sela iz okoline Niša ima net net wireless. Ja neću da pišem o tome kako mu jadno radi samo ću da pomenem da mi se žalio da kada je probao da otvori exe net sajt da se prijavi, automatski mu se redirektuje i otvara net net sajt. Pa ti sad vidi. Koliko vidim na optici se net net sajt otvara normalno. Takođe pre nedelju dana sam gledao njihov sajt sa exe neta normalno. Tako da otkud znaš da net net možda nije imao problema sa rutama i slično.
Takođe smešno je uporediti ova dva provajdera. To ti je isto kao kad uporediš BMW i fiat 500L. Veličina exe neta u poređenju sa net netom je neuporediva. Sumnjam da bilo kada net net može da bude exe netu konkurencija. To mi je preneo čovek koji radi u ptt-u.
A ovo o monopolu što si napisao samo govori o tome da ne znaš šta je monopol.
Što se tiče ugovora, takvi su ti ugovori uglavnom kod svih provajdera. Ne odobravam ali oni se tako štite da korisnici ne prelaze od jednog do drugog kada su akcije. Pretpostavljam.
Zvao sam drugara, ugovor je takav i kod net neta. Raspitaj se ti malo bolje gde bi da pređeš.
Ovo sve potvrđuje ono što sam napisao gore. Posle kad dođe exe net u Banji ako već nema mrežu tamo onda ćeš da kukaš na net net. Bolje ti pređi na telekom i reši nedoumice!
Smešno mi je to što ti sve znaš unapred i što kukaš unapred. Šta si ti, Baba Vanga? Otkud znaš da oni neće omogućiti optiku kod tebe ? Za to makar možeš lako poslati mail i proveriti. Pa ako neće ti kaži onda da ih briga.
Ako može da se obori na sudu, šta je onda problem, zašto ih ne tužiš ? Presavij tabak i reši problem. To je makar lako bez kukanja. Svakako siguran sam da svaki ugovor može da se raskine, samo što sigurno moraš platiti neke penale jer su ti omogućili jeftinu uslugu sve vreme.
Naravno da zastupam interese exe neta jer su mi ljudi omogućili da imam optiku, ovakav internet, perfektnu televiziju za malo para. Zadovoljan sam i naravno da ću pisati sve što je realno i tačno. A ako budem hteo da ih menjam, znam kad mi ističe i uzeću druge ponude, makar mogu da biram. Izašli mi u susret i odradili mi brzo instalaciju i plus mi nisu naplatili razvođenje kablova po stanu za televiziju. Za sada nema nikakve potrebe ni da razmišljam o nekom drugom.
Ja zaista ni jednom nisam video da ne može da se otvori tako da mi je to što ti pričaš o džiberima neosnovano. Neka proveri još neko na forumu da li se otvara. Ima ovde još exe netovih korisnika.
Ниси доказао да netnet блокира еxenet-ов сај, само си провукао. Да не грешим душу, али на то ми личи. Ја немам могућности да проверим твоју тврдњу.
Koliko ja znam u ugovoru nema nista nezakonito. Ugovor mora da se cita. Ali cinjenica da mu je do sad bio dobar a odjednom ne valja, pokazuje da je on sa svojom voljom pristao na sve uslove. Trebao si odmah da uzmes Jotel tamo, mada koliko znam i njihov ugovor je slican. Cini mi se da malu naknadu treba da plati za raskid kod exe neta ako je dugo korisnik. Mada mislim da ce da pogresi ako ode na Jotel.
A kakva je televizija kod net neta, piše da ima oko 100 kanala. Jel to IPTV ? Nije kao kod exe neta kablovska na optici ? Kakvi su kanali ? Pitam ako zna neko ko je uzeo tv kod netneta.
Pojavio se H2 HD na exe netu.
Ne verujem za 72h da ce biti.
Ja sam spojio hard disk na ovaj njihov risiver i podesim da mi snimi nesto kad mi treba. Dobre snimke pravi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari