Šta je novo?

LG G2

Cloudy 3.2 je najbolji po pitanju baterije. Cloudy 3.3 je dobar posle 2 ciklusa punjenja. Stock LP je ocaj naspram njih.
Kako to mislis posle 2 ciklusa?
Btw meni baterija isto traje i na stock lp i na cloudy3.x

jel moze neko da mi kaze koja su optimalna podesavanja za dobar battery life da li drzite ukljucenu lokaciju sync i tako to :D

Nema optimalnih podesavanja, koristis ono sto ti treba. Sync je glupost gasiti jer onda dobijas dumb phone a lokacije mozes slobodno da ugasis ako ne koristis (dosta duze traje baterija).

Да ли се некоме на Cloudy-ју јавља баг да се повремено искључи звук за додир на екрану, закључавање/откључавање итд.?

dc8335d9303ee0e1258475d52aae4aa5.jpg

Poslednja izmena:
Heh ladno nema wireles storage na 5.0.2 a taman sam hteo da ga oprobam. Ili je kasno i ja ne vidim gde je .

Verovatno hardverski problem.

Jeste bio, zamjenili su matičnu ploču u rekordno kratkom roku, ostavio oko 12h u servis, završili za 3h, sve pohvale na račun servisa Stanić u Sarajevu. Znači, za godinu i po dana korištenja mobitela, taj kvar se desio. I po prvi put mi ponudio OTA update, sa 30a na 30b, nova ploča znači i novi IMEI, onda sam provjerio odakle mi je ovaj put i vidim sufix je 6HU (mađar), a prije je bio 6HT.
Sad mi samo jos fali da se pojave zute mrlje, koliko vidim, mnogima se to desilo nakon tog vremena, samo to cekam, prije nego mi istekne garancija, do decembra.

Izadji na suncu i przi igre sat-dva dnevno, sigurno ce se pojaviti u roku od nedelju dana[emoji1]

ajde da otvorimo temu..trebace nam za mesec dana.. sve vise vesti o G2 potencijalnoj osnovi za n5 :D

bender_007

Fajl "tr.apk" je u paketu.

INSTALACIJA TWRP (CUSTOM RECOVERY)
Slike r1 do r4 opisuju proces instalacije recovery'a.
fajl AutoRec.apk je u paketu.

Fajl je na nasem jeziku.

1. instalirati tr.apk
2. pokrenuti i rootati
3. instalirati autorec.apk
4. pokrenuti, dati dozvole, odabrati da zelis flashati i klik na flashati.
5. to je to, sad ako je rom na internoj memoriji klik na "u recovery"

Ukoliko zelite poslije instalirati rom ili mod onda

1. ugasiti uredjaj
2. drzati power + tipku za stisavanje dok se ne pokaze lg logo
3. kratko pustiti (doslovno kratko, dovoljno je samo pustiti na tren)
4. nastaviti drzati power i tipku za stisavanje dok se ne pokaze reset menu.
5. u reset menu 2-3 put potvrditi s "power"
6. sad smo u recovery.

ZIP fajl sadrzi SVE potrebne fajlove za rootanje i instalaciju custom recovery'a(u slucaju novosti kod twrp'a--znacajnije novosti--biti ce i nadogradnja)

Sadrzan je TowelRoot (isprobana metoda)
Sadrzan je AutoRec za nasu verziju, na nasem jeziku.

Ubuduce cu sve sto izbacujem samo na nasem jeziku plasirati, nemam previse volje na xda se zezati.

Sadrzane su i slike instalacije.

LINK na ZIP

Alternativni link za rootanje i recovery: https://www.dropbox.com/s/3fxe62c62urqw8g/lg_g2_root_recovery.zip

22d3189b65b154b3b32a34c680be92e8

Nadodan twrp 2.8.0.1"

Pogledajte prilog 145136Pogledajte prilog 145137Pogledajte prilog 145138Pogledajte prilog 145139Pogledajte prilog 145140

Mobilni u Vip i Telenor su kodirani za tudje kartice. Znam da se dekodiraju plaćanjem i unošenjem kodova. Da li se flešanjem roma otklanja taj problem ili ne? To jest, jel postoji neki drugi način?

Ја имам 3.3 неколико дана и не примећујем проблем са ротацијом.

Imao sam problem na 30b, i sad na 3.3 hoce povremeno da zeza rotacija.
Zanimljivo dok sam bio na stocku do nekih 1000 sati up time uopste se nije pojavio problem sa auto rotacijom dok su mnogi prijavljivali problem. I onda kada je krenulo od tad uvek povremeno imam problem, bilo koji 5.0.2 rom baziran na stocku.

Mobilni u Vip i Telenor su kodirani za tudje kartice. Znam da se dekodiraju plaćanjem i unošenjem kodova. Da li se flešanjem roma otklanja taj problem ili ne? To jest, jel postoji neki drugi način?
Flesovanjem roma neces ni otkljucati ni zakljucati telefon.

Mislim da je sada otkljucavanje 6-7 dolara, poskupelo malo

Treba mi pomoc oko rominga

Devojka ima G2 stock KitKat i MTS postpaid i u Grckoj uopste nema mrezu. Da li postoji neko podesavanje i gde se nalazi?
Treba mi da moze da prima SMS a da je data iskljucen

Ako je postpaid mora da aktivira roming. Pripejd ima već aktiviran roming.

Sama sigurno nije nista aktivirala.
Kako moze to sada da aktivira iz Grcke? I da li mozda mogu ja to iz Srbije da odradim?

Treba mi pomoc oko rominga

Devojka ima G2 stock KitKat i MTS postpaid i u Grckoj uopste nema mrezu. Da li postoji neko podesavanje i gde se nalazi?
Treba mi da moze da prima SMS a da je data iskljucen
Da resetuje telefon, imao sam sličan problem u Austriji i posle reseta je našao mrežu

Ne razumem,kakve veze to ima jedno s drugim.
Ti telefon u romingu mozes koristiti isto kao i kuci s razlikom u racunu :)

Pa u pravu je čovek, neće imati internet u roaming-u ako ne uključi data. [emoji16]

Nazad
Vrh Dno