Šta je novo?

LG G2

Pozovi 064/789 i objasni im o čemu se radi. Do sad bi završio sve 100 puta.

CloudyG2 3.2 je l se još nekome greje više nego ranije, meni se ranije skoro uopšte nije grejao, čak ni pri baš jakoj upotrebi, a sada se lako zagreje.

I moj više greje, sigurno ima veze sa spoljnom Celsius! Nije isto kad je još 20 C razlika.

Da ga jbm, i to sam uzeo u obzir, i opet mi se osetno greje kada sam u zatvorenom, na WiFi, na stock LP se u takvim uslovima teško grejao, napolju pri ovakvom vremenu naravno i on povuče, ali unutra baš treba da preteraš...možda ima veza što nije clean install nego sam preko 3.1...

^Probaj Cloudy 3.3(clean install), mislim da je situacija bolja.

Na Cloudy 3.3 je opet ubogaljen quick remote ( ne radi npr sbb-ov cisco). Ima li neko quick remote iz prethodnog 3.1 ili sa stock LL (5.0.2)?

Šta ste rekli da je ona glupavo blinkovanje led lampice, meni se čini da je zbog whatsapp-a, bez obzira pogledao ili ne poruke, led lampica ubila se od žmiganja... Samo nakon restarta prestaje, ima neko rešenje?

Meni je led notifikacija otišla u q posle lp pogotovu za sms i propuštene pozive... :)

Ja sam taj problem sa led imao dok sam bio na stock a i b, kad sam prešao na d vodafon i na Cloudy nisam više imao.

Pojavila mi se zuta mrlja na donjem desnom uglu ekrana. Nije nesto posebno velika i nije ni velikog inteziteta pa ne znam da li koristiti tako se da nekako ispraviti. Problem mi je sto mi je garancija istekla a kako sam ja iz Banja Luke, koliko znam ovde nema ovlasteni LG servis a ovi samouceni majstori mi nikako nisu pouzdani. Sta je najbolje ciniti?

Poslednja izmena:
Hteo sam danas da snimim slow motion, ali nikako ne mogu da ga nadjem gde je.. Jel moze pomoc.. :D

Koji sistem imaš trenutno? Evo na ClodyG2 3.2...
1fd874ba62a07ce8981276d4d8bcc772.jpg

Ja ga snimim ali nije slowmotion vec je ubrzan. Sta se radi tu? Citao sam ali ne mogu da se setim sta tacno da uradim.

Strasno bre. Za Google rutovanje ne ponistava garanciju. Drugo G2 kad rutujes i unrutujes ne moze da se sazna nikako.

Hmm, PowerNap i Grenify i BBS vredi ostalo mi ne deluje dobro, nema znacajnoh promena.

Imam samo greenify, znaci jos ovaj Power Nap da instaliram

Nazad
Vrh Dno