dexy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.09.2014
- Poena
- 235
http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-extreme-battery-life-t3095884 Jel probao neko ovo, ima li nekog uticaja na bateriju?
Governori su bagoviti.. Za sada jedino defualt ondemand radi kako treba.... Poslednji 3.9.1 radi stabilno za sada kod mene, ali ne cackam ništa osim mic gaina i sweep2sleep mi ne treba. Medjutim, u pravu si, ali ipak toliko je commita ubacio da nema šanse da bude stabilno 100%,ali kontam da će vremenom iskoreniti sve... Tako je bilo i na KK, koji radi odlično s njegovim kernelom.Ne znam šta radi ovaj dorimanx, pa ne može da sastavi kršten kernel. Taman lepo sve namesti i onda mu dođe da ubacuje nove stvari iz novog linux kernela i sve uprospasti. Nove verzije za lollipop su prilično loše, restartovanja, SOD, bagovi, lagovi. Vraćam se na Clody kernel dok on ovo ne sredi (ako sredi).
Ma ajde sto nema izbor, nego i ne hvata 5ghz..:-( :-( :-( :-(Ima li neki način da se na Cloudy G2 promeni wifi frequency band? Na nekim romovima ima izbor: auto, 5ghz ili 2,4 ghz. Na cloudy nema takva opcija.
Чекај, да би прешао на јб колико пише у оном упутству (што сам окачио screen shot) треба ми КК bl а не jb bl?Nemaš,idalje si na kk(jb bl).. Prebaci na lp pa onda
Ma ajde sto nema izbor, nego i ne hvata 5ghz..:-( :-( :-( :-(
Treba ti kk bl koji ćeš dobiti kad budeš stavio lp official ( stavi bilo koji 30a,b,d) posle toga,ima onaj one click root ( sa gui) i posle autorec v2 od bendera na ps nadji ako ga nije skinuoЧекај, да би прешао на јб колико пише у оном упутству (што сам окачио screen shot) треба ми КК bl а не jb bl?
Senzor osvetljenja nema veze sa gasenjem ekrana. Ovo o cemu ti pricas je proximity, a on bi trebao tako da se ponasa samo u pozivu. Jel ti se to desava dok je telefon otkljucan i nije u pozivu?
Zasto vracanje na stock? Samo clean install.Predlažem duži put, stock lollipop, root pa clouyg2 3.3
Ja procitao 3.0Pa ima cloudyg2 2.0, treba mu KK bootloader
Nista strasno mali bootloop[emoji4]Ja procitao 3.0![]()
Danas mi se pojavio problem sa WIFI na mobitelu, ukljucuje i iskljucuje se samo od sebe, dugo vremena prođe dok su ukljuci, pa kad se nakaci na mrezu, prođe nekoliko sekundi i isključi se. I sve iznova tako. Stock LP rutovan. Napravio sam factory reset, nije pomoglo, pa hard reset, ista priča. Jel se to nekom desilo? 3G radi bez problema. Još uvijek imam garanciju, ali sutra je nedjelja![]()
Ovo meni deluje ekstra nasprem mog . LP 5.0.2 v30b-EUR-XX kako datu koristim ovih dana vise nego wi fi jedva sastavim do uvecePogledajte prilog 174813Pogledajte prilog 174814Pogledajte prilog 174815Pogledajte prilog 174816
Auto osvetljenje(uglavnom slabije, max pola sata na suncu), wi-fi celo vreme, lokacija off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari