Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Ima li neko ovaj problem:

c67aad75cdd0c3f12ee711ed6d233284.jpg

Ovo se desilo nakon sto je update pokupio drivere za grafičku. Ovaj cijeli kvadrat i deformisana strelica su kursor. Kvadrat nestane ali iskrivljeni kursor ostane. Instaliroa sam nove drivere i bilo je ok par sati i opet se sada pojavilo. Jos je veci problem sto strelica nije na pravom mjestu pa je "select" iznad gdje je ova crna tacka:

d79fad47a91a21d0eaa130ff800bd05e.jpg

ja sam odustao od windows 7ce sa slic loaderom, i kloniro sam particiju drugog harda na ssd. na tom drugom hardu je windows 8.1 sa svim apdejtovima, koe je stiglo obaveštenje za rezervaciju, ALI telefonski/skype je aktivirano, pa ću izabrati upgrade pri instalaciji. javljam posle kako je prošlo. inače izgleda da je Željko u pravu sa ovim countdown timerom, nisam najbolje skontao twitteraše, samo ne znam da li odmah izlazi i na srpskom pošto će biti mislim 32 valjda lokalizovane varijante, ali ne verujem. to otom potom, pri sledećim apdejtovim, neka me ispravi neko ako grešim

Alo siptar koga vise boli tuki sta ces da radis?

Nemas ni jedan pametan post samo neko pros*ravanje te uradicu ovo te uradicu ono, alo koga boli tuki sta ces ti da radis?

Zamisli sada temu kada bi svako od nas dosao i poceo da zatrpava temu takvim postovima kao sto su tvoji, ne bi mogo niko da procita ni jednu konkretnu vest nego sve bu*alastine bi bile u temi. Ili se suzdrzi od takvog pisanja ili otvori novu temu pa tamo pisi sta ces da radis sa svojim jeb*nim windowsom!!!

Ima li neko ovaj problem:

c67aad75cdd0c3f12ee711ed6d233284.jpg

Ovo se desilo nakon sto je update pokupio drivere za grafičku. Ovaj cijeli kvadrat i deformisana strelica su kursor. Kvadrat nestane ali iskrivljeni kursor ostane. Instaliroa sam nove drivere i bilo je ok par sati i opet se sada pojavilo. Jos je veci problem sto strelica nije na pravom mjestu pa je "select" iznad gdje je ova crna tacka:

d79fad47a91a21d0eaa130ff800bd05e.jpg
Ovo je problem sa grafickom male su sanse da je do drajvera

Alo siptar koga vise boli tuki sta ces da radis?

Nemas ni jedan pametan post samo neko pros*ravanje te uradicu ovo te uradicu ono, alo koga boli tuki sta ces ti da radis?

Zamisli sada temu kada bi svako od nas dosao i poceo da zatrpava temu takvim postovima kao sto su tvoji, ne bi mogo niko da procita ni jednu konkretnu vest nego sve bu*alastine bi bile u temi. Ili se suzdrzi od takvog pisanja ili otvori novu temu pa tamo pisi sta ces da radis sa svojim jeb*nim windowsom!!!

Сваки његов пост је кориснији од овог твог. Веома си некултуран + неписмен а ако имаш проблем са њим реши то на пм.

krale Ma ne, artifakti su staticni, ovo je pogresno ucitavanje tekstura. Mogu ja zamjeniti dizajn kursora, i bude ok ali u igrama se koristi defaulti kursor i bude ovaj deformisani. I ono sto me jos nervira jeste sto win vraca defaultni kursor a ne onaj koji sam odabrao i to tokom rada a ne kada restartujem PC i ako ni tada ne bi trebao dirati ono sto sam izabrao.

Obrisao sam drivere iz safe moda i instalirao najstarije drivere za win10 pa cu da vidim dokle ce raditi ali me strasno nervira sto win update sam instalira grafičke drivere po zelji.

Poslednja izmena:
Aktivacija najverovatno bice t.e 100% bice kao kaj windows 8.1 sa ms toolkit
Znaci ms drzi ta distanca oko aktivacije
-Windows 2000 i XP isti metod aktivacije sa VL kluc

-Windows Vista i Windows 7 ist metod aktivacije OEM manipulacija sa slp kluc

-Windows 8.1 i Windows 10 ist metod aktivacije sa KMS server

To je ta tradicija :D

A jel se vec zna sta ce biti sa insajderima?Besplatan win na godinu?

A sta ce da se desi ako instaliram leak RTM?

Ovih dana bi svi insideri preko windows update trebalo da dobiju th1 tacnije rtm branch u [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Applicability] , ne znam da li ce biti besplatan ako instaliras leak iso i samo se prijavis kao insider , moje misljenje da ce moci samo preko windows update 29 jula za insidere besplatno!

Moje misljenje je da ce rtm Microsoft Toolkit ladno da aktivira i da nece biti problema!

A jel se vec zna sta ce biti sa insajderima?Besplatan win na godinu?

A sta ce da se desi ako instaliram leak RTM?

A lepo sam rekao samo upgrade, ali vi hocete insider bez OS...
Tesko vam bilo da odradite upgrade na postojeci aktiviran windows.

Čitao sam da će biti drugačiji sistem aktivacije. Mora će se vezati za tvoj MS account. Nemaš account neće ti raditi......

Pa ja sam i radio samo upgrade,vec mesecima.Ali mi nije jasno ovo sto Darkodar prica,mislim da li se tacno zna sta ce se desavati,to jest ko ce sta dobiti,ili se jos nagadja?

Pa ja sam i radio samo upgrade,vec mesecima.Ali mi nije jasno ovo sto Darkodar prica,mislim da li se tacno zna sta ce se desavati,to jest ko ce sta dobiti,ili se jos nagadja?
Pa sta se brines? dobices RTM aktiviran.
Ne slusaj ove price o insider i moranju nastavka programa.
To vazi za ljude koji su bez OS instalirali windows 10 i prijavili se za program.

Poslednja izmena:
Čitao sam da će biti drugačiji sistem aktivacije. Mora će se vezati za tvoj MS account. Nemaš account neće ti raditi......

To je samo za one koji rade upgrade sa win 7, 8.... dok izgleda i dalje ostaje mogucnost aktivacije preko KMS servera (ovako su firme uglavnom kupovale licence i za aktivaciju su koristile KMS server) taj tip aktivacije je na windows-u 8.1 bio identican i "provaljen" pa se preko KMS emulatora aktivirala ilegalna 8.1-ca, po svemu sudeci KMS nacin aktivacije na windowsu 10 NIJE promenjen i cak je ostala ista verzija KMS klijenta....

Ovo su verovatno zadnje informacije od kineza i njihovog iscurelog RTM kandidata... ako su oni nesto muljali u onom frankestajn build-u moze da se desi i da ove informacije nisu tacne :d

Poslednja izmena:
Build 10240 stigao na windows update , insideri spremite se veliko iznenadjenje danas proverite windows update!

"this build is one step closer to what customers will start to receive on 7/29."

Stigao je danas za insidere mozda se insideri smatraju partneri microsofta , ocigledno da :D

Stavite na slow neki kazu da ne dobijaju nista na fast!

Vrh Dno