Poverite da li vam je ovako
Ovo radite jedino ako vidite da 29 jula nema nista u windows update a dani prolaze recimo 30 jul nista 31 jul nista , 1 avgust nista , onda odradite ovo , ne morate sada nista da dirate!
meni je ovako:
Ti si stvarno uporan sa dezinformacijama.... windows 10 nikad nece biti zavrsen vec se radi na sledecem updatu istog koji takodje ide za one sto nemaju nista pametnije da rade nego da budu insideri... buildovi su jedino skinuti offline jer ce Microsoft serveri u narednom periodu biti preoptereceni znog distribucija finalnog OS-a!
Notification centar mi je u početku brljavio, prikazivao ghost obaveštenja i slično, sada za divno čudo funkcioniše baš kako treba.
Evo dobra stvar što su recimo povezali sa app mail tako da mi u realnom vremenu izbacuje obaveštenje kada primim mejl. Ima
tu još brdo malih stvari i sitnica koje su me prijatno iznenadile. Opet, trebali su malkice da samu ikonicu naprave uočljivijom...
Jal ima novosti o RTM-u?![]()
Kakav ISO, samo RTM moze da procuri. Insider buildova nema do daljnjeg.WPC- https://wpc.microsoft.com/en/us/ should release iso or esd after![]()
Procitaj nekada po nesto...
" We’re very close to the public release of Windows 10 so we’re not onboarding any new PCs to the Windows Insider Program just now"
Sasvim logicao, gotovo je sa prijavama novih masina za insider.
A ti opet po svome, gde si procitao da sam pomenuo sta se desava sa insiderima?
Pomenuo sam prijave za insider program i apsurdnost njenog postojanja sada.
Za sta bii se prijavili novi insideri sada? da testiraju RTM?
Nece ni biti rtm-a...poslednja vest.
Za one koji pitaju non stop za izlazak RTM-a
www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20150715T1445&p0=1244&msg=Windows+10+RTM%3F%3F&font=cursive
WZor @WZorNET 2m2 minutes ago
как только партнеры получать подписанную RTM сборку Windows 10 мы сразу сообщим об этом, это должно произойти в ближайшие 6 часов! ..ждем...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari