Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Izgleda zbudzili Edge .

The Edge team has been continuing to optimize performance since first adding the new browser to Windows 10. In this build, Microsoft Edge is even better and is beating Chrome and Safari on their own JavaScript benchmarks:
◾ On WebKit Sunspider, Edge is 112% faster than Chrome
◾ On Google Octane, Edge is 11% faster than Chrome
◾ On Apple JetStream, Edge is 37% faster than Chrome

Da li su ovo klasične fore ili je stvarno toliko dobar ? ... ja sam inače prezadovoljan kako radi . Pukao mi je samo jednom na 10166 I to posle maltretiranja nekog. Ranije dosta pucao. A da je brz to jeste.

Poslednja izmena:
Evo i na laptopu...

Screenshot (1).png

Ја сад дошао, ајде да проверим ... кад оно кренуо нов апдејт. Баш је довучен, сад има да се инсталираааа. Таман да одгледам одбојку и два Зајечарска. :)

Питање, инсталирао сам инсајдер на два (добро, три али је трећи онако пробе ради) компа, оће ли да их оба пусти у промет? Исти налог, оне квестове сабира и испод испише ... 29 комплетна, 11 на овом уређају. Није ми превише битно, на један ће вероватно ентерпрајз (опет исти налог) него онако питам. :)

Vidimo se za 40-45 minuta...:)

Screenshot (315).png

Sto toliko traje? I za svaki od ovih buildova, koji su izlazili na dnevnom nivou, ste cekali isto toliko? Nadam se da to sve radite na nekoj drugoj particiji barem, ako ne na drugom, nebitnom racunaru :)

Sto toliko traje? I za svaki od ovih buildova, koji su izlazili na dnevnom nivou, ste cekali isto toliko? Nadam se da to sve radite na nekoj drugoj particiji barem, ako ne na drugom, nebitnom racunaru :)

Treba vremena da se skine 3 gb ili koliko već I onda ide instalacija . Sat do 1,5 sata vremena za skidanje I instaliranje nije mnogo .

Pa ne čučiš pored kompa dok on skida I instalira , prošetaš I vratiš se I sve gotovo :)

Treba vremena da se skine 3 gb ili koliko već I onda ide instalacija . Sat do 1,5 sata vremena za skidanje I instaliranje nije mnogo .

Pa ne čučiš pored kompa dok on skida I instalira , prošetaš I vratiš se I sve gotovo :)

Mislio sam da sama instalacija traje toliko jer na slici deluje da je vec skinuo. Vise sam mislio, zar nije peripetija instalirati svaki od tih buildova (kapiram da je svaki put kao sveza instalacija, C bude prazan?), i koja je poenta ako ne ucestvujete aktivno u otkrivanju bagova?

Mislio sam da sama instalacija traje toliko jer na slici deluje da je vec skinuo. Vise sam mislio, zar nije peripetija instalirati svaki od tih buildova (kapiram da je svaki put kao sveza instalacija, C bude prazan?), i koja je poenta ako ne ucestvujete aktivno u otkrivanju bagova?

Dobar broj korisnik učestvuje u otkrivanju bagova I predlozima . Problema ima sve manje u zadnjih 3-4 verzija, nema se više ni šta prijaviti kao problem. Obično postoje neki problemčići sa drajverima koji još nisu izašli .

A što se tiče toga da ovo nije RTM , meni totalno nebitno , ionako ću ostati insider .

Inače nema više ni desktop watermarka .

Poslednja izmena:
Ovo je upgrade sa brdo programa, nije ovo cista instalacija ona traje 15-20min mislim..
Nisam jos probao ali bilo je testova ovde na benchu za 12 minuta na SSD.

http://blogs.windows.com/bloggingwi...-for-windows-insiders-in-fast-and-slow-rings/

Ide i na FAST i na SLOW tako da ništa ne menjajte ...

The Edge team has been continuing to optimize performance since first adding the new browser to Windows 10. In this build, Microsoft Edge is even better and is beating Chrome and Safari on their own JavaScript benchmarks:

On WebKit Sunspider, Edge is 112% faster than Chrome
On Google Octane, Edge is 11% faster than Chrome
On Apple JetStream, Edge is 37% faster than Chrome
We’re really pleased with those performance gains and we hope that you’ll enjoy faster browsing with Microsoft Edge along with the many great features we’ve added over the last several builds.

Poslednja izmena:
Desni klik na start pa run pa kucajte winver ako nema datuma nijednog onda je rtm ili release candidate!

A pricali su da dobijaju samo oni koji su uradili upgrade preko win7/8 licenci, ko je sad ovde lud? Ja sam se zato vratio na Win7 posto imam licencu pa cekam 29-ti, sta da radim sad, jes da imam SSD i da mogu brzo da se vratim na Win 10 ali me mrzi, cu sacekam 15 dana.

Ovo sve govori , insideri dobili besplatnu verziju zauvek koliko god zele :)

Oni su nekoliko puta to pominjali ali su ubrzo demantovali. Verovatno zbog legalnosti , videće se ubrzo šta I kako .

Neće verovatno ni puštati iso za ovaj build sada već će ići samo preko update. A šta i da poklone 5 miliona kopija insajderima, sića jedna :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno