Ne ispati se, to moze da bude i veceras kako su krenuli...Pa eto ti uputstvo kako da ga iskljucis, samo pazi to ti vazi samo do sledeceg builda!
Ne ispati se, to moze da bude i veceras kako su krenuli...![]()
Sackacemo sa igranjem, blizu je RTM, bitno je da AMD drajveri hoce i rade dobro na win10.Nece 10164 sledece nedelje , Wzor se hvali da ima 10163 na twiteru ali neda link![]()
Sackacemo sa igranjem, blizu je RTM, bitno je da AMD drajveri hoce i rade dobro na win10.
Zeljko pa AMD ne verujem da ce objavljivati novi drajver pre 29 jula , ne zanima njih kada ce leak za RTM izaci oni objavljuju kada se zvanicno objavljuje desetka!
Pa mozda i hoce, moraju i OEMi da stave neke drajvere pre nego sto posalju robu u prodavnice
M$ ce mozda da stavi driver u 10ku a OEM ce sigurno da stavi drajver sto u uredjaj sto na sajt u support sekciju.Pa kako ce to OEM-i da stave driver u RTM? oni mogu samo da OEM stave na masinu i instaliraju drivere i tako dostribuiraju istu, RTM = final = retail DVD = oem sve je to isto
A kada se ocekuju prvi tableti/pc konfe sa w10 na trzistu? Septembar?
Pa 29. jula.
M$ ce mozda da stavi driver u 10ku a OEM ce sigurno da stavi drajver sto u uredjaj sto na sajt u support sekciju.
M$ je licno najavio da ce uredjaji biti dostupni 29. jula, nema tu sta da se pitate koliko su brzi i da li ce ranije ili kasnije.
On July 29, you can get Windows 10 for PCs and tablets by taking advantage of the free upgrade offer, or on a new Windows 10 PC from your favorite retailer. If you purchase a new Windows 8.1 device between now and then, the Windows 10 upgrade will be available to you and many retail stores will upgrade your new device for you.
Da imaju imali bi i mi, od WZora se ne mogu sakriti!Znaci da proizvodjaci imaju vec rtm build kod sebe![]()
od kad MS radi drajverehahahahahahahh ti wddm su amd drajveri a ne MS ...
Pa pise *** kako ne vidis? Evo boldovacujasno ali ja sam pitao za tablete I Konfe sa instaliranim W10 kada ce ih biti a ne upgrade sa 8.1 ...
PC kod M$ matorih prdonja znaci: desktop, laptop i surface. Na telefone i tablete ide Windows Mobile 10 a to ce tek na jesen!On July 29, you can get Windows 10 for PCs and tablets by taking advantage of the free upgrade offer, or on a new Windows 10 PC from your favorite retailer. If you purchase a new Windows 8.1 device between now and then, the Windows 10 upgrade will be available to you and many retail stores will upgrade your new device for you.
E pa ti manji ce tek u oktobru a ove valjda racunaju kao i Surface, u PC.Na tablete do 7inca ili 8 ide w10 mobile, a za vece od toga ide normalan W10![]()
Ti stvarno ne odastajes, AMD driveri su jos oni stari beta krsevi.... kako rade to je tragikomika
Ja se nadam da ce barem za RTM proslediti neki normalan buld koji ce biti integrisan
50% svih onih sto su se ovde zalili su krivica AMD drivera, ostalih 5% realtek, itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari