Gadjan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.05.2006
- Poena
- 390
Pozdrav, da li neko može da pomogne oko par noob pitanja pošto nemam pojma oko ovoga. I meni je stigla ova 20/2 + tablet ponuda (mada ne znam kako i zašto kad sam na box 2 ugovoru?!) pa sad ne znam šta da radim. Tablet mi ne znači skoro uopšte, samo brzina pošto sam na wirelesu 5ghz 6144/768. Međutim stvar je što sam na selu, ~1km od centrale i ne znam da li će to dobro raditi. Ovaj wifi je rock stable i zadovoljava potrebe pa mi je nezamislivo i nedopustivo da mi puca veza u 2015. Dosta sam se patio s tim do 2008. na dialup-u.
Moja pitanja su:
- Da li ovo može da se uzme na dan-dva radi probe? Pokušaću i da nađem nekog u selu ko koristi adsl da vidim kako radi, mada verujem da su većinom ljudi na 10/1 a i svi su bliži centru od mene koji sam na periferiji. Uz to imam dva iptv risivera u kući i primetim nekad da dosta secka slika, ne znam da li je to do parice/protoka ali nije dobar znak, a još ni ne koristim njihov net trenutno.
- Odakle su ovi screenshotovi, kako gledate snr i ovo ostalo?
- Ako bi nekim čudom ovo moglo da radi, koliku realnu brzinu mogu da očekujem od tih 20/2?
Moja pitanja su:
- Da li ovo može da se uzme na dan-dva radi probe? Pokušaću i da nađem nekog u selu ko koristi adsl da vidim kako radi, mada verujem da su većinom ljudi na 10/1 a i svi su bliži centru od mene koji sam na periferiji. Uz to imam dva iptv risivera u kući i primetim nekad da dosta secka slika, ne znam da li je to do parice/protoka ali nije dobar znak, a još ni ne koristim njihov net trenutno.
- Odakle su ovi screenshotovi, kako gledate snr i ovo ostalo?
- Ako bi nekim čudom ovo moglo da radi, koliku realnu brzinu mogu da očekujem od tih 20/2?