Zasto verifikujete naloge, zbog Store aplikacija ili Insider programa?
Pa i moze da ima pristup, ali bez koda koji ti stigne na mobilniMislim da to nije potrebno za kompjuter, mozda za neku aplikaciju ili pristup mailu preko browsera ali ne i za OS. Nista to nije bezbednije ako neko ima pristup.
135 do sada naj bagovid build.najvise se zale na MDL
Pa mozda ti oni iz M$ pristupaju nalogu, jeste im lepo dali da prate sve i imaju remote kontrolu?
Šta podrazumevaš pod tim "ko ozbiljno koristi kompjuter"? Znam masu ljudi koji ozbiljno koriste kompjuter pa su još na XP i ne žele da ga menjaju tako da ti to baš nije neki argument.
I ja bih to voleo da cujem, nesto o "ozbiljnom koriscenju kompjutera"Šta podrazumevaš pod tim "ko ozbiljno koristi kompjuter"? Znam masu ljudi koji ozbiljno koriste kompjuter pa su još na XP i ne žele da ga menjaju tako da ti to baš nije neki argument.
I ja bih to voleo da cujem, nesto o "ozbiljnom koriscenju kompjutera"
Da vidim gde da se svrtam...
ko cutao?sta treba svaki post kao i do sad da te prozivam da vec mesec dana nemas niti jedan dokaz za ijednu od svojih halucinacija?svaki put kad iskucas neku od toh sam sebi reci umesto mene da te pitam da okacis bilo sta konkretno.uostalom,zasto koristis i testiras ove bildove kad su vec toliko nestabilni?da bi kukao po forumu?
Gabriel Aul @GabeAul 4m4 minutes ago
Just published an update for 10130 PC build to fix the problem with notifications and other flyouts not responding
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari