krale
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.11.2014
- Poena
- 210
Preko iso mauntujes, instalacija trae 15 min, i mozes odma da vratis na win 8.1 za 2-3 min preko recoveryKako si uradio upgrade?
Preko iso mauntujes, instalacija trae 15 min, i mozes odma da vratis na win 8.1 za 2-3 min preko recoveryKako si uradio upgrade?
Hehe, start meni e epten bagovito, sta je nainteresatno ni na restart nije se popravio treba dosta poliranja sa startom, nije fluidnie zaledi se i ne reagoje nista osim desan kliksamo sitan kozmeticki defekt, nista vise, vuk i umart ga vise ni ne primecuju :d
Ja OS instaliram da ga koristim a ne kad instaliram da pravim neke tvikove koje ni sam ms nije napravio jos, bitno nije stabilan jos cekamo RTM vajda nece biti tog baga, inace je windows 10 dobro sreden sviga mi se ali da ga dosrede i stavam ga odmaKo ne slusa i nece da cita kako se radi upgrade i sta se odradi posle.
Neka mu i ne radi, pisano je 100 puta.
Nisu trikovi, ostali ti repovi od grafickih drajvera...Ja OS instaliram da ga koristim a ne kad instaliram da pravim neke tvikove koje ni sam ms nije napravio jos, bitno nije stabilan jos cekamo RTM vajda nece biti tog baga, inace je windows 10 dobro sreden sviga mi se ali da ga dosrede i stavam ga odma![]()
Ma kakvih repovi, probao sam i sa cistom instalacijom kad je bio build 74 i opet isto, drajvere za graficku napravio preko Windows updateNisu trikovi, ostali ti repovi od grafickih drajvera...
Ali ako ti insistiras da samo prepucas jedno preko drugog onda OK.
Ipak ti ostani na win8.1, eto ga savet...eto toliko o tome i nagovaranju da
se predje na win10.
Preko iso mauntujes, instalacija trae 15 min, i mozes odma da vratis na win 8.1 za 2-3 min preko recovery
Da oti sta te buni ? Od uvjek je bilo tako sa beta verzijama moze da se napravi upgrade od starog windows ako je beta test tako je bilo i od xp,vista,7,8.1 i sad 10Ali nije RTM, niti finalan?
Instalirao si trenutni build za testiranje?
Pisano je vec o tim microsoft drajverima, da ne vrede nicemu.Ma kakvih repovi, probao sam i sa cistom instalacijom kad je bio build 74 i opet isto, drajvere za graficku napravio preko Windows update
Napravio upgrade od win 8.1 na win10 i odma probleme start odma se zalediopa ajde nazat rollback win 8.1
Mozes sa Media Player-om.Na win 10 sta koristite za rezanje audio cd-a
Mozes sa Media Player-om.
Da, iz cistog ocaja, nisam mogao nista drugo da uradim.Pogledajte prilog 172219
Eto malo na 134
@Vuk40 care kako si sredio onu brljotinu sa registrom?
sfc /scannow u admin CP?
Nero? Ne bih ga više instalirao na računar ni da ga počnu deliti besplatno.Nero sta bi drugo da koristimo
Haha jeste u pravo si, ja koristim onaj klasika nero 7, ostale ne koristim od 20 mb napravili su celi os od 2-3 GB instalacija trae ko da si instalirao dva windowsa za redom i to XPNero bloat đubre
Softvera sa par megabajta narastao na nekoliko gigabajta![]()
Da li je moguće da to još neko koristi...
1.Trebalo bi da bude aktiviran i posle isteka kodaPozdrav,
Imam 2 pitanja u vezi Windows 10tke.
1. Imam originalan Windows 7 Profesional 64bit. Kod kojim sam ga aktivirao vazi 2 godine, aktivacija vazi do marta 2016.
Ako odmah instaliram besplatni Windows 10 da li ce on biti originalan i posle isteka mog koda ili ce postati pirat?
2. Procitao sam da je zahtjevnost ista kao i za Windows 7, trenutno mi je vrlo slab racunar (planiram mjenjati).
Hocu li ga moci instalirati na moju konfiguraciju?
Pogledajte prilog 172229
Hvala.
Ne buni me, nego sam mislio da nije slučajno negde procurela finalna verzija.Da oti sta te buni ? Od uvjek je bilo tako sa beta verzijama moze da se napravi upgrade od starog windows ako je beta test tako je bilo i od xp,vista,7,8.1 i sad 10
svakakve *****oze ću čuti ovde!!1!Nero bloat đubre
Softvera sa par megabajta narastao na nekoliko gigabajta![]()
Da li je moguće da to još neko koristi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari