- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 290
Nije mi se taj problem javljao, si probao reinstall?
nisam probao, samo sam repair game ali opet isto izbaci iz igre i pise close this program, mozda do drajvera za graficku ko zna...
Nije mi se taj problem javljao, si probao reinstall?
Bravo, sad si me podsetio da sam i ja imao slicnu situaciju, totalno sam zaboravio, bilo je nesto vezano za onaj x360 emulatorPrebaci na dzojstiku onaj mod directx i obrnuto, imao sam istu situaciju
Sta da kazemo za toty ronalda, ovaj je mala beba
A dobro, sve ove tots karte su prenapucane, da je igrao dobro, igrao je, za ove rejtinge i ne bas
Koji imaju najviše rare igrača.pozz,koje packove treba da otvaram ?!One plave od 300 Pointsa ili bilo koje ?
Bravo, sad si me podsetio da sam i ja imao slicnu situaciju, totalno sam zaboravio, bilo je nesto vezano za onaj x360 emulator
A resio si problem pri startovanju, meni je samo 2-3x puknula igra u toku igre, zbog mog neta
Prošli put sakupio 8 za 5 sati i to svi sa foruma. Neće ti se niko sam javiti moraš pitati ljude uglavnom.Pa ajde, pomocicu ti ja ako zatreba, mada mislim da je 16 malo nerealno skupiti
Origin balzakur, nick balzak
ja bi ali ne mogu je igrati, puu usrana fifa...
Samo se ti prijavi, necemo odmah igrati vec dok se sakupimo, a gdje cemo bez finaliste od proslog puta? ,)
Pa necu vise 😀 igrao sam fut jer mi se svideo koncept, al nemam vise zivaca da pratim onaj tempo u utakmicama, ne prija mi takva igra.
Jel sezona drugacija sto se tice online gameplaya ili igraju na istu foru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari