Pa verovatno se nije prodavao po 170, pa su azurirali price range na max 130, tako sam ja skonta, pratis par dana te neke igrace da vidis dal se prodaju i po kojoj ceni, ako ne idu uopste, znaci da ce smanjiti price range za koji dan, ako ti se zuri ti kupi sta te boli. Ja cekma markizio da padne ispod 100k, posto se ne prodaje uopste, al vidim da ga ni nema vise na marketu, ko ce ga znati, al svejedno sam presao da igram sezone
Meni se to desavalo ranije,nekad par puta za redom pa i ne igram taj dan. Do fife ili origina, svejedno ti kad ti se diskonektuje. Vrati film jel si nesto apdejtovao, cackao ovih dana. Ja sam se kacio na drugi racunar pa mi je trazio da menjam nesto i bas mi je tada pucalo...
Smece od igre na PC-u. 8 od 12 meceva su neigrivi sa lagom. Nema sanse da kupim 16-icu. 90% vremena sam proveo u SP.
Ja u 10% situacija imam lag
Smece od igre na PC-u. 8 od 12 meceva su neigrivi sa lagom. Nema sanse da kupim 16-icu. 90% vremena sam proveo u SP.
Cuj smece od igre jer imas lag... Evo ti banana.
Igrate li na tastaturi kad nemate tih problema?
Ljudi, ima li neki novi squad update da se skine negde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari