Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@mrtavker ovaj moj ortak ima problem, nece da mu se konektuje na ea server u igrici, i ne moze nista online da radi, ja mu pomagao al slaba vajda, ima neko slican problem?

Ovi vise banke od mene nece dobiti.

Sjeo da odigram koju utakmicu, prva divizija i trazim protivnika. Prvi protivnik bronzani tim, krece mec, on odmah izlazi, moji igraci gube ugovore, zatim drugi put trazim sada zlatni igraci ali opet ulazi lik i cim je ucitalo on napusta igru i ja opet gubim ugovore, treci mec isto, cetvrti opet sve isto itd.

Negdje peti mec dobijem protivnika i igram, taman srecan. Kad ono neki pajser kao i 99% igraca, i svaki napad, PROTRCI --- Y + LB (moja odbrana konfuzna k'o integral), drugi napad isto, treci isto i ja se vec smorim, mrsko mi igrati i izgubim ja to (i dalje imam score 7-1 i treba mi pobjeda da osvojim diviziju).

I OPET trazim protvnika i opet 6 puta zaredom napustaju, ne mogu da vjerujem za sta sam dao pare. I to mi se ovo nije desavalo dok nisam upao u prvu, ovo je zaista tragi komicno.

Opet da kazem, centa od mene nece vidjeti, piraterija je zakon kao rjesenje za ovakve kapitalisticke somove.

Poslednja izmena:
A koji je ovo fazon,sa spustanjem cena?
Sinoc kupio TOTS Cazorlu,za 170.000,danas max. cena 130.000.
Mislim,koja je poenta,da ne kupujem igrace,da ne igram igru,ne znam sta stvarno rade,i sta pokusavaju.

Pa verovatno se nije prodavao po 170, pa su azurirali price range na max 130, tako sam ja skonta, pratis par dana te neke igrace da vidis dal se prodaju i po kojoj ceni, ako ne idu uopste, znaci da ce smanjiti price range za koji dan, ako ti se zuri ti kupi sta te boli. Ja cekma markizio da padne ispod 100k, posto se ne prodaje uopste, al vidim da ga ni nema vise na marketu, ko ce ga znati, al svejedno sam presao da igram sezone

Pa verovatno se nije prodavao po 170, pa su azurirali price range na max 130, tako sam ja skonta, pratis par dana te neke igrace da vidis dal se prodaju i po kojoj ceni, ako ne idu uopste, znaci da ce smanjiti price range za koji dan, ako ti se zuri ti kupi sta te boli. Ja cekma markizio da padne ispod 100k, posto se ne prodaje uopste, al vidim da ga ni nema vise na marketu, ko ce ga znati, al svejedno sam presao da igram sezone

Pa,dobro,neka onda daju neki ''presek stanja'',da zna covek na cemu je.
Ja sam video da su se valjali za 160.000-165.00.
Kako da trgujem,kada ne znam,kada ce njima da dune,i da spuste cenu?
Sve su unistili,ali sve.
Od same igre,pa do marketa...
JaKO je malo pozitivnih stvari,bitno je,da mi sledece godine dobijamo zenski fudbal.😡

Jes, to bzvz, mada mora da ima neki sajt gde eventualno mogu da izbace dal ce nekom oasti cena ili ne
Btw dobih tots otamendija u free 50k pakovanju, moram da ga testiram, izgleda zivotinjski totalno

Meni se to desavalo ranije,nekad par puta za redom pa i ne igram taj dan. Do fife ili origina, svejedno ti kad ti se diskonektuje. Vrati film jel si nesto apdejtovao, cackao ovih dana. Ja sam se kacio na drugi racunar pa mi je trazio da menjam nesto i bas mi je tada pucalo...

Nista nisam apdejtovao,ako mislis na win update? Posle obaranja sistema sacekam da skine service pack 1 i posle toga jos neke dodatne fajlove i onda gasim automatski apdejt sistema. A sto se fife tice,apdejtuje se sama. I bas posle tog zadenjeg apdejta je pocelo tako da zeza.

Smece od igre na PC-u. 8 od 12 meceva su neigrivi sa lagom. Nema sanse da kupim 16-icu. 90% vremena sam proveo u SP.

Ja u 10% situacija imam lag

Onda je slucajnost.. Par puta mi se desilo instant protivnik, naravno to je neki nas jaran sa imenom i prezimenom u nazivu, a igra radi 3x sporije, dok mu ne das gol i onda izadje. Sta znam.. sa moje strane je okej jer igram sa drugom vs i medjusobno nemamo problem ali ovako je raspad sistema, na sbb-u sam.

Dobih Bejla malopre, pa reko da kompletiram postave

Untitled.jpg
Untitled1.jpg
Untitled11.jpg
Untitled111.jpg
Untitled1111.jpg

I jedna sa sinom Mitrom koja je u procesu

Ljudi,u cemu je fora? Prodao sam f310,kupio xbox 360 i za sad se bas kajem. Sa xbox dzojpedom igra je mnogo sporija,trapavija,igrac cesto umesto da primi loptu nekako je odbije od sebe,uzas u prevodu. Na offline sam lepo igrao karijeru na lagendary,ok mi je bilo i u fut,sad nista. Evo,vec nekoliko utakmica nisam sutnuo na gol,a primam najmanje 2 komada. Da li postoje neka dodatna podesavanja,neki petch,nesto? Mislim,razlika je bas ocigledna,niti sam ocekivao niti bi verovao da mi je to neko pricao.

Nema to veze sa joypadom, to je patch kojim su urnisali igru. Cudi me da se ne komentarise, doduse ea je vec toliko puta to uradio da su ljudi oguglali. Ja sam izbrisao fifu i vise je necu kupovati. Igrao sam offline karijeru koju nisu od 12ice pipnuli, tako da mojih, a nadam se i vasih, 50€ vise nece videti. Poludeo sam od ovih promena gameplaya. Sada vertongen laganim kasom stize volkota, azar rusi pogbu i otima mu loptu, neki nloovi driblaju ko ludi dok kazorla ne moze da smiri loptu, pakao. Retardi. Pritom dadada, 14 suteva u okvir gola 2 gola su redovna pojava. Pogodio sam 40 stativa na 10 golova. Evo popizdeo sam razmisljajuci o smecu glupom. Definitivno shift+del za fifu. Sto je najtuznije fifa je eon ispred pesa. Tuga

I pas igru su unistili. Sada gadja random igraca na strani koju gadjas. Pricam o standardnom pasu ne u prostor. Kada se namestas za pas odjednom ti igrac postane trajekt koji je nemoguce okenuti u pravcu koji zelis... pasevi su usporeni, dok ai pace abusuje samo tako. Ubrza se igra kada ti uzme loptu, brnli ima procenat uspesnog pasa 92, ne mozes da im uzmes loptu pakao. I onda skapiras da ih cekas ispred 16m i tu im uzimas loptu saljes na krilo i pas u prazno ka spicu i samo tako mozes da prodjes. Sredina terena ne postoji u 70% partija. Haha, bas sam otvorio dusu, *** juce sam je izbrisao, jos uvek patim..

A i imam ~600h igre. Gotta move on

***,nekako se to bas pogodilo sa prodajom starog i kupovinom novog dzojpeda. Ja isto ne kupujem vise fifu. Skinucu je preko torrenta,pa ako mi se ne svidja skinucu drugu verziju koja ima veze sa fudbalom. Nadam se da ce tako moci. I nema apdejta,tako je kako je,bas kako treba. Secam se kad sam skinuo demo verziju prosle godine. Uh,kakav je to fudbal bio,zato sam i jedva cekao da je kupim. A evo sad,dodje i meni da je obrisem.

Hm ja nemam tih problema ? Osim tog problema gde 90% ljudi ima katastrofalnu konekciju pa je neigrivo. Pasovi i pomenuti problemi nisu prisutni za sada.

Takodje, pas funkcionise, umeju doduse da se istripuju ponekad, pa pas izgleda ko da je baba sutnula loptu, al to je retko, inace da pohvalim njihov help centar, imao Sam dva problema oko ne dobijenih coinsa sve reseno kvalitetno

Izvinjavam se za dupli post, jel ima neko iskustva sa formacijom sa 3 stopera da da neki pro tips

Imam original.
Kada kliknem na download, skine mi transfere od prošlog leta.
Isto to mi je radio i za 13, 14 i sada 15.

Nazad
Vrh Dno