Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prebaci na dzojstiku onaj mod directx i obrnuto, imao sam istu situaciju

Ako do sad nije umro FUT, od sad jeste sto posto. Hahaha, je li realno?

MjvJdeg.png

Trebali su da lepo zaokruze stotku za pace lepse izgleda :d

Sta da kazemo za toty ronalda, ovaj je mala beba

Nije mala beba, po mojoj nekoj logici. Ronaldo je trenutni vlasnik zlatne lopte, dok je ovo levatina iz tima (doduše lijepog tima) koji ove godine jedva izbori Evropu. Niti je brz ovoliko koliko ga napucaše, niti je dobar toliko da ima 2 informera i TOTS.

ja taj fut nisam nikad igrao, a igram fifu od 12 tke... oni samo driblaju ko to radi u pravom fudbalu...

A dobro, sve ove tots karte su prenapucane, da je igrao dobro, igrao je, za ove rejtinge i ne bas

A dobro, sve ove tots karte su prenapucane, da je igrao dobro, igrao je, za ove rejtinge i ne bas

Igrao je, ali na nivou šta ja znam Williana iz Čelsija koji isto tako nema TOTS jer igra u normalnoj ligi. Ovog napucali na svakoj kartici tako da je neshvatljivo overpowered.

Slozili smo se da je prenapucan kao i sve tots karte, njega jos malo napucali zbog marketinga, sad bas gledam napadace bundeslige kako su igrali, i in je tu pored levandovskog, ne znam ko bi mogao pored njega da dobije tots bundesliga kartu

pozz,koje packove treba da otvaram ?!One plave od 300 Pointsa ili bilo koje ?

A resio si problem pri startovanju, meni je samo 2-3x puknula igra u toku igre, zbog mog neta

Ocemo da organizujemo neki turnir ili ligu, ja prosli pit nisam mogao, al sad sam spreman!

Ja sam prosli put organizovao, jeste da sam pola ljudi smarao po originu da igraju. Mogu i sad organizovati, ali u tom slucaju da nas se okupi bar 16. (Prosli put bilo 8).

Sad bi jasno definisali pravila posto je prosli put bilo nejasnoca i to. Prijavljujte se ovdje ako zelite da igrate, pravila ce biti ista kao i prosli put, samo cu ih sad jasno zapisati. (Mozete i dovesti neke vase jarane, samo neka se prijave ovde na forumu da ce igrati, zatim dodajemo se svi u chat room na originu gdje izvlacimo parove).

To je to.

Pa ajde, pomocicu ti ja ako zatreba, mada mislim da je 16 malo nerealno skupiti
Origin balzakur, nick balzak

Prijavljujem se ponovo, DonMarko96 na originu [emoji2]

Mora da postoji neki uzrocnik problema, bem mu lebac, probaj clean install

Gotovo je, prestajem da igram online, ili barem fut, previse je *****no i previse sam jadan za ovakav gemplej

Pa necu vise 😀 igrao sam fut jer mi se svideo koncept, al nemam vise zivaca da pratim onaj tempo u utakmicama, ne prija mi takva igra.
Jel sezona drugacija sto se tice online gameplaya ili igraju na istu foru?

Pa necu vise 😀 igrao sam fut jer mi se svideo koncept, al nemam vise zivaca da pratim onaj tempo u utakmicama, ne prija mi takva igra.
Jel sezona drugacija sto se tice online gameplaya ili igraju na istu foru?

nisam igrao nikad fut ali kontam da nije isto, jer sam jednog lika odvalio sto igra stalno fut, jer on samo dribla, dribla, a nista ne radi konkretno...

Nazad
Vrh Dno