Onda ne bi mogli znati ni da ce 29. biti spreman. Ali naravno da znaju, pa kad neke male linux distribucije izbacuju nove verzije tacno predvidjenog datuma moze i veliki M$! Nisu toliki *****i, znaju da proracunaju koliko jos imaju posla i kojim tempom rade.Izlazak RTM NEMOGU danas znati osim ako vec RTM nije spreman
Mogu jedino da se nadaju da ce ga izglasat pre 16 jul-a i drzat u tajnosti do tog dana... jedino tako mogu garantovat izlazak bas za taj dan![]()
Onda ne bi mogli znati ni da ce 29. biti spreman. Ali naravno da znaju, pa kad neke male linux distribucije izbacuju nove verzije tacno predvidjenog datuma moze i veliki M$! Nisu toliki *****i, znaju da proracunaju koliko jos imaju posla i kojim tempom rade.
Sace izgleda veci deo izmena ostaviti za jesen samo da sto pre izbace kakav-takav. Otprilike kao da izbacuju beta verziju, pa ce tek posle da je finalizuju.
Pa ja teram na ovoj kanti dobro, najslabija konfiguracija na kojojКаква је ситуација са хардверском захтевношћу? Оно што сам прочитао ми делује ниско, да ли је неко пробао ове билдове на старијим конфигурацијама?
Ок хвала наравно мислио сам на 32бит верзију.Pa ja teram na ovoj kanti dobro, najslabija konfiguracija na kojoj
sam instalirao mislim da je athlon "kuma" Athlon X2 7750 sa 2gb ram.
Moja integrisana graficka na ploci HD4200 moze da radi.
Mislim da 32-bitna moze na 1gb ram.
To nece da moze posto mora prvo da se instalira da bi radio.
Pa naravno da ima.Mozes preko windowsa,a mozes da napravis i butabilni flash.
Tehnicki je nemoguce!Pa reci mi onda, molim te, kako da ostvarim da to bude moguće ? Please.
Ako hoces tu legalnu verziju windowsa, moras preko upgrade.Kako napraviti butabilni flesh?
1. Prvo apdejtujem win 7 na win 10
2. Pa onda napravim butabilni flesh ili ...
Ono sto mene zanima je sledece ukoliko hocu na novi ssd da instaliram novi win 10 trebace mi neki butabilni usb ili dvd. Da li cu moci naci taj ISO fajl ili cu morati instalirati 7 pa onda uraditi apdejt na 10.
Nista ne kontam osim da samo postojecu vreziju windowsa cu moci za dzabe da apdejtujem na win10.
sve licence su za jedan komp, osim ako ne kupujem VL licence koje kostaju u zavisnosti koliko komada kupis i sa kojim dil-om....
inace sad je ludost kupovat 8.1, pogotovo sto upgrade iako besplatan nije nov kljuc koji mozes koristiti kad ti se cefne vec bas to upgarde na jednoj masini sa koju se veze
Jel isto vazi ako imam retail verziju windowsa 8.1?
Imas li account?Ukljucio sam windows update, skinuo sve sto treba (i KB3035583), ono obavestenje se i dalje ne pojavljuje.Pokusao sam i sa sheduled tasks (to sam nasao na internetu), medjutim nista! Tako da me BAS BRIGA za njihovu rezervaciju vise! Ne znam ni sta im to znaci, voleo bih da neko objasni? Rekli su da prvu godinu mogu svi besplatno da predju na win10, sta im koji djavo znaci rezervacija?
Izgleda da ni oni ne znaju sta ce, izgubljeni u prostoru.Vidim da ce home licenca da kosta oko $110, a pro $199?! Bas povoljno! Najbolje resenje ce biti, kao i do sad, torrent!Skines, instaliras i uzivas!
Sta kaze troubleshooter?imam problem sa zvukom na 10130, instalirao kao upgrade preko 8.1, instalirao drajver za zvuk sve pise svi drajveri su okej u onom menadzeru za zvuk namesteno kako treba dole ikonica pokazuje da imam zvuk playback device mi je speakers, i nemam zvuk uopste sta da radim?
Imas li account?
Registracija na microsoftu to sam mislio.Ne znam na koji mislis?Ja sam na win7 pro, nisam na 8.1.Prijavljen sam i za insider...Nema veze, cekam jul pa cemo da vidimo...
Kako mislis to mu ne treba? kome da posalju ponudu ako nije logovan?To mu ne treba.
@alphablue597, jesi pogledao da nije mozda u Windows Update u Control Panelu?
Kako mislis to mu ne treba? kome da posalju ponudu ako nije logovan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari