Moraju da rade sve kao i do sada, inace krse uslove i rizikuju tuzbe i odstete u milijardama. Nije to srbski bizmis pa da mozes da radis sta oces!Stoji, ali nece raditi nista da ga unaprede, mozda malo i zategnu "rucnu"..
Poslednja izmena:
Moraju da rade sve kao i do sada, inace krse uslove i rizikuju tuzbe i odstete u milijardama. Nije to srbski bizmis pa da mozes da radis sta oces!Stoji, ali nece raditi nista da ga unaprede, mozda malo i zategnu "rucnu"..
Koristim i ja na poslu sa SP3, radi jos uvek...I onda dodje ekipa i napravi SP4 za XP i ja ga koristim na jednom matorom pentiumu radi kao bombona i toliko o tome![]()
i posle sve price ja i dalje nisam video konkretan dokaz da nece moci da se kupi kljuc/licenca za win10.
Sve i svasta, stigli smo i do XP SP4...:dMoje pitanje je šta lupate?
1. NEMA clean install!
2. nema kljuceva itd...
Ne možeš aktivirati sistem sa WMC ključem, to je onemogućeno odavno.Pa to i kazem, da M$ nije lud da dozvoli preprodaju kljuceva koji su dobijeni od upgrade-a, to se vec desilo sa windows 8, znam masu ljudi koji su kupovali kljuceve dobijene od win8 media centra upgrade-a i slicno
@Vuk40
Mozda je to za tebe glupo ali SP4 za XP naravno unofficial postoji i radi lepo... E sad ko ne zna za isti da postoji to je njegov problem..
http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Windows-XP-SP4-Unofficial.shtml
Mislim da u Linux temi postoji neki red ovde ne postoji.
Ca. 40-45 min.How long does it take to install the upgrade?
Plan for about an hour for the installation. Newer devices may only take 20 minutes, and older devices may take more than an hour.
Are there any qualification requirements?
The only requirements are that a) your device is compatible, and b) you’re running genuine Windows 7 Service Pack 1 (SP1) or Windows 8.1 (Update).
Windows 10 is designed to run on Windows 7 and Windows 8.1 PCs. That means your device is likely compatible and will run Windows 10.*
How long does it take to install the upgrade?
Plan for about an hour for the installation. Newer devices may only take 20 minutes, and older devices may take more than an hour.
Can I turn off the notifications?
Yes. Click “Customize” in the System Tray and turn off the Get Windows 10 app notifications in the menu that comes up.
istina jenama kolko vidim...sa mak ključenzima koji smo aktivirali win 8.1 ne stiže taj updatepitanje je kako da nađem serijski(ne onaj koji sam upotrebio u telefonskom aktiviranju), imam product id: ali nemam installed key, tj imam, ali sve BBBB-...na tu foru prekriven.. na više načina pokušano i preko skripti i preko dodatnih programčića ali isto...da li je istina da neki instaliraju win 7 sa daz loaderom, nađu ključ recimo u aidi64 i prodaje ključ za free upgrade na win10...mislim mogao bih i ja da se bavim ilegalnim biznisom ;
![]()
Ima dosta ljudi koji se zale da im ne radi, nekome se ne svidja kako izgleda
neki nisu spremni na promene, nekima posle XP ne vredi nista...
Razloga koliko volis...
Eto i kod tebe radi bez problema kao i kod vecine.
E sad sto ima ljudi koji imaju probleme treba i ja da napljujem windows 10
da bi svi bili srecni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari