I šta bi dokazao tim? To je tvoj računar, i predstavlja vrlo ograničeno iskustvo u ogromnom prostrantvu konfiguracija na kojima je instaliran Windows 10. Mislim da bi trebalo da budeš svestan toga, i da shvatiš da imaš vrlo malo podataka u odnosu na količinu informacija koja se sliva u Microsoft, zar ne? Ne vidim potrebu za takvim naglašavanjem da sve radi u Win10 kad i Microsoft priznaje određene probleme, na OSu koji je još uvek u beta fazi.Ne znam sta da ti kazem? da ti platim kartu do Cacka?
Ili da ti posaljem komp brzom postom? ne vidim drugo resenje...![]()
Ne znam sta da ti kazem? da ti platim kartu do Cacka?
Ili da ti posaljem komp brzom postom? ne vidim drugo resenje...![]()
Nije samo moj racunar, 15-20 racunara za koje znam pouzdano da rade kao i kod mene.I šta bi dokazao tim? To je tvoj računar, i predstavlja vrlo ograničeno iskustvo u ogromnom prostrantvu konfiguracija na kojima je instaliran Windows 10. Mislim da bi iole normalan čovek bio svestan ograničenosti svog iskustva u odnosu na količinu informacija kojima raspolaže Microsoft, zar ne?
Ni meni nije stiglo obavestenje.Ja imam win7 pro, genuine, medjutim iskljucio sam automatic updates?Da li to treba da bude ukljuceno ili nema veze?
Normalno da treba da bude uklucjeno da bi dobio updateNi meni nije stiglo obavestenje.Ja imam win7 pro, genuine, medjutim iskljucio sam automatic updates?Da li to treba da bude ukljuceno ili nema veze?
Uradis upgrade na 10,instaliras aida64 vidis koji je kluc i zapisujes kluc i uradis clean install sa taj klucObavestenje ide preko Windows update-a! kad se skine odredjen KB... lepo pise kad win 10 izadje windows update ce skinut isti i na ekranu ce vam se pojaviti opcija da odradite upgrade ili odbijete!
1. NEMA clean install!
2. nema kljuceva itd...
3. e sad dali cemo moci kasnije nekako cupat aktivaciju iz win10 to ce se znati tek kasnije
4. kao i sto sam predpostavljao i piratcke verzije koje su genuine na WU dobijaju upgrade!
Ne bi me cudilo da je tako, hoce sto vise korisnika.neki,link,dokaz,bilo sta da nece biti kljuceva/licenci?dakle po tvojoj prici sve da imam kes u dzepu necu moci da kupim win10 i da ga stavim na raw disk,vec cu morati da instaliram 7,8 ili TP i onda da predjem na full verziju?
Uradis upgrade na 10,instaliras aida64 vidis koji je kluc i zapisujes kluc i uradis clean install sa taj kluc![]()
Pa vidis da sve rade pomocu stapa i sargarepe, nude besplatno, ucenjuju maltene.Ne mogu da zabrane downgrade.
Tvoje izjave su takve da ispada da Gabe Aul nema pojma čovek, a ti si upoznat sa desetkom bolje nego ljudi koji rade na njenom razvoju na osnovu tih 15-20 računara... Ne tražim ja da kažeš da ne radi, niti tražim da uradiš bilo šta drugo. Samo pokušavam da ti ukažem da preteruješ.Nije samo moj racunar, 15-20 racunara za koje znam pouzdano da rade kao i kod mene.
Nista ja ne tvrdim, ponovicu nisam video te probleme koji su ovde i na blogu navedeni.
I nisam naisao kod rada programa, igara, aplikacija da ima nekoh problema.
Sta bih po tebi trebalo da kazem posle takvog iskustva? da ne radi?
Pa privatnici i firme moraju da kupuju (zbog BSA i inspekcij), a M$ je vec najavio da ce podici cene biznis korisnicima. A i sad im je bitniji broj korisnika nego pare, posto su uqrcu.aha a M$ je popio ludilo od nekih ovde
pa vidite da upgrade nude SVIMA ko je lud kasnije kad nema upgradea da kupuje IKAD windows 10 kad bi onda srbi, rusi, kinezi nastancovali 2 milijarde kljuceva???
Ne mogu da zbrane ni XP, ali obustave podrsku i kraj igre.A sta podrazumeva full verzija a sta ova limited free i kako ce to uticati na moje koriscenje te free verzije kada istekne rok? I kako da oni nekome zabrane koriscenje 8.1?nije moguce...
Reci mi gde si video da je neko generisao ključ za bilo koji sistem od Windowsa 7? Ja mislim da takvih ključeva nema, a čak i da ima, da bi aktivacija sistema prošla, ključ mora da bude verifikovan od strane Microsofta. Misliš da ne vode evidenciju svih klučeva koje su generisali?aha a M$ je popio ludilo od nekih ovde
pa vidite da upgrade nude SVIMA ko je lud kasnije kad nema upgradea da kupuje IKAD windows 10 kad bi onda srbi, rusi, kinezi nastancovali 2 milijarde kljuceva???
Stoji, ali nece raditi nista da ga unaprede, mozda malo i zategnu "rucnu"..Ne mogu ni podrsku da obustave do 2020. (za 7icu) i 2023. (za 8icu).
Ne mogu da zbrane ni XP, ali obustave podrsku i kraj igre.
Reci mi gde si video da je neko generisao ključ za bilo koji sistem od Windowsa 7? Ja mislim da takvih ključeva nema, a čak i da ima, da bi aktivacija sistema prošla, ključ mora da bude verifikovan od strane Microsofta. Misliš da ne vode evidenciju svih klučeva koje su generisali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari