Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

kako slikate tekst neki?
nekom aplikacijom ili kamerom?
ja imam problem da ne mogu da fokusiram nikako... konstantno mi je mutna slika?

Verovatno ti je ukljucen "smart stabilization" u opcijama kamere. Iskljuci ako jeste, to bi uglavnom i trebalo biti izgaseno. Koristim vrlo retko u nekim nocnim uslovima kad slikam nesto bez blica....

uzeo ovaj telefon pre 7 dana i dalje je zver,super radi na 5.1.1

Ljudi, moze neki link za uputstvo za rutovanje sa najmanje smaranja i link do vašeg izbora custom TW roma?
Na njemu imam neki 5.0 i vidim ima vodafon aplikacije pa bih da ubacim neki kršten rom.
Tema malo zabajatila, jedva je nadjoh na 3.strani :)

fleš twrp iz odina pa flash supersu.zip iz twrpa
ili flash autoroot iz odina (ovde ti ostaje stock recovery)

Ima li neko problema sa osvetljenjem na lizalici, na KK je bilo barem 20% jace....

Ja se vratih na kitkat, posle ekskurzije na nekoliko lolipop romova ukljucujuci i stock, dr ketan i drustvo...
Jednostavno ram memorija lose radi, agresivno izbacuje aplikacije, losije drzi bateriju, jeste sve malo lepse odradjeno, ali sistem je nekako tromiji, i onaj s finder i quickconnect u statusbaru su iritirajuci, zvuk u slusalicama je slabiji, kao i zvuk na zvucniku, a i bela boja iritira na amoledu...
Mozda predjem na 5.1 kada se pojavi ako cela ideja lolipopa malo vise sazri...

Nemam pojma. Meni je u svemu bolji. Baterija nije više problem otkad sam posejao bežične punjače na sve strane.

Ima šta hoćeš na Aliju. Verovatno rade svi isto. QI.

Folijica za bateriju što se ubaci na telefon je neka koja ima protočne kontakte za S View i ima NFC. NFC radi loše, ali punjenje radi dobro.

Jel može link za folijicu? Nisam ni znao da to postoji. Baterija se ne menja?

Edit; sad sam odgledao neki YT video za taj Qi. Simpatično deluje, malo me razočarala brzina punjenja (20% za sat)

Poslednja izmena:
Qi Standard Wireless Charging Charger Receiver adapter Support NFC for Samsung Galaxy Note III 3 N9000 N9005
http://www.aliexpress.com/item/Qi-S...msung-Galaxy-Note-III-3-N9000/1548433469.html
(from AliExpress Android)

Ako ti je NFC bitan, možda je pametnije da probaš neku drugu, mada ja sumnjam da su sve one isti đavo.

Bez obzira na brzinu punjenja, nisam koristio kabl danima. Tu je ako zatreba brzo punjenje, ali zasad nema potrebe.

Meni je ranije opusteno bilo 6 sati SoT-a a sad jedva 4.....
Baterija se definitivno brze prazni, sa istom semom koriscenja 20 tak procenata mi negde nestane na LP, to je tih 1.5 do 2 sata screen on vremena razlike.
Sve to moze i da prodje koliko toliko, ali da mi non stop ucitava iznova dialer i messages a da ih ne drzi u ramu i da je stalno zauzeto preko 2.2gb rama a pamti mozda 3 aplikacije u pozadini, to je brate veliki problem 5.0 LPa.

Nije tacno da zauzima 2.2 gb ram
Evo kako je
5655c21256cf2e47eed76ae3742a1f8e.jpg

Jel zna neko gde ima da se kupim vakum drzac za kola za n3 ?

Ja sam na Aliju poručio štipaljku za 2.5 eura. Može da ga drži, ali se malo trese, tako da je bolje spustiti telefon na tablu.

Kakvu tablu. Nemamo ista kola :) nemam ga gde sem na suvozacko sediste, a to bas nije prakticno. Narucicu sa alina pa cu videti dal je podnosljivo

imam neku ponudu da uzmem note 3 sa vip mreze,nov,neotpakovan. prvo pitanje je koliko da platim,koja mu je cena. drugo pitanje koji je model u pitanju sa vip mreze i koje su razlike u odnosu na ostale koji se prodaju na nasem trzistu?

imam neku ponudu da uzmem note 3 sa vip mreze,nov,neotpakovan. prvo pitanje je koliko da platim,koja mu je cena. drugo pitanje koji je model u pitanju sa vip mreze i koje su razlike u odnosu na ostale koji se prodaju na nasem trzistu?
Vajda je N9005 ovaj je najbolji model plus ima i LTE, onaj drugi je N900 malo slabi od N9005 i nema LTE inace novi note 3 je oko 380-400 evra tu nekade

To je možda note 3 neo slabija verzija. Nisam sad pri kompu, baš da bacim pogled.

Ja isto planiram da uzmem u vipu note 3. Na paket samrt 1000 (2000 mesecno) na sajtu pise da je 15120 dinara, sto je odlicna cena.
Jedino me buni sto pise da je sa 2 gb rama i 16 gb memorije, pa ne znam da li je greska na sajtu ili je to neki najslabiji model...
To je note 3 neo nesto slicno na note 2 bitno nije note 3 :D

Nazad
Vrh Dno