Omega, g00h note 4 port pure , araymodMoze li preporuka za neki dobar rom ali na bazi lolipopa?
Kolegi stigao OTA pre vise od 2 nedelje. Ne znam dal mu je sim free ili je zakljucan na neku mrezu.Nema. Ja sam u telekomu kupio telefon i još ga nema. Ni na http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/ nije objavljeno da je Srbija dobila nadogradnje na 5.0. Vi koji ste dobili stvarno ne znam kako. Kod mene u firmi su uzeta 6 note 3 i nijedan nema za sada mogućnost nadogradnje.
Zato što nisu po standardu nego je Sony zamenio mesta nekim kontaktima.Ljudi jel moze pomoc? Pisao sam i u temi bubice ali niko je odgovara od jutros a hitno mi je. Da li neko zna zasto na Note 3 ne rade Sony noise cancelling slusalice? Tacnije zvuk je iskrivljen. Pritom rade za Z2/Z3 a na mom Note-u rade sve ostale slusalice... Hvala.
Moze samo na costom rom imaju tu opciju![]()
moze li ovo obelezeno da se skloni nekako?
Zato što nisu po standardu nego je Sony zamenio mesta nekim kontaktima.
Ne mora custom rom. Ako imaš malo vremena da pročitaš ovu temu na xda, možeš skloniti quick connect i sfinder i sam:![]()
moze li ovo obelezeno da se skloni nekako?
Here drive? Free, offline mape, imaš na gp...Trebala bi mi neka navigacija u narednom periodu. Jel moze neka preporuka?
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari