Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

f6404b3fa6c6d810999eed121ddfd20e.jpg

moze li ovo obelezeno da se skloni nekako?

Ljudi jel moze pomoc? Pisao sam i u temi bubice ali niko je odgovara od jutros a hitno mi je. Da li neko zna zasto na Note 3 ne rade Sony noise cancelling slusalice? Tacnije zvuk je iskrivljen. Pritom rade za Z2/Z3 a na mom Note-u rade sve ostale slusalice... Hvala.

Ljudi jel moze pomoc? Pisao sam i u temi bubice ali niko je odgovara od jutros a hitno mi je. Da li neko zna zasto na Note 3 ne rade Sony noise cancelling slusalice? Tacnije zvuk je iskrivljen. Pritom rade za Z2/Z3 a na mom Note-u rade sve ostale slusalice... Hvala.
Zato što nisu po standardu nego je Sony zamenio mesta nekim kontaktima.

hvalaa tii
sad imam drugi problem - ne mogu da skinem ni jednu samsungovu app, niti da apdejtujem... sa google playa sve radi odlicno ali sa ovoga nista :(
sta mu je?

Jedno pocetnicko pitanje,koji firmware 5.0 da skinem sa sammobile za note 3 9005?Dali mogu za bilo koju zemlju ili sam nesto ogranicen bas za zemlju u kojoj je kupljen???

Skini najnoviji. Ne moras da se ogranicavas zemljom naravno,samo gledaj da ne skines za pogresan model.

Zadnji za Bosnu ali ne znam da li ima Srpski..Evo ja trenutno vracam Bugarski,njega sam vec imao skinut pa cu videti da li on ima nas jezik..

Trebala bi mi neka navigacija u narednom periodu. Jel moze neka preporuka?
Hvala

Here je super da se bez cimanja stavi dobra navigacija.

IGO je bolji, ali treba da se plati.

hvala momci!

Ko ima neke čudne probleme na fabrikana Note 3, postoji jednostavno univerzalno rešenje.

Ugasiš telefon. Upališ sa pritisnutim volume down i upaliće se u Safe Mode.

Pisaće u donjem levom uglu.

Posle se ode na disable Safe Mode iz status bara, telefon se restartuje i problema nema.

Moj problem koji vučem od L update sa Unified Daemon je nestao. Ponovo se javio kad sam ga stavio u S View futrolu, ali evo sad bez futrole je sve OK.

Malo pratim šta se zbiva pa cu futrolu da vratim.

Uspeo sam da ga zbagujem sa kineskom futrolom, ali originalnu kad sam vratio opasuljio se. Prvo test sa oriđinale, pa vraćam kineza.

Zamrla tema. :D Evo posle 2 dana samo da potvrdim da telefon as Lolypopom radi nikad bolje. Nisam još vratio kineza, prosto me stra'. Stoji u bamperu i dalje, i radi savršeno.

Jedino što budi telefon je Google Play, a workaround je gašenje lokacija.

Ja sam posle dva meseca korišćenja LP (i leak i official) vratio KK. Sve kad uzmem u obzir (xposed framework, dominaciju crne boje, aplikacije koje rade normalno...) više sam zadovoljan sa KK. Ovo je moj stav i ne mora da važi i za vas.

Ja ne znam šta može da bude pa nemam još zvanični ubdate kod telekoma, pošto je telefon kupljen kod njih pod ugovorom?

Prešao na Note 3 snapdragon sa G3 i mogu reći jako dobra promjena, prezadovoljan sam i ovo mi je prva note serija. Baterija sve u svemu odlična, ispod 5 sati ekrana ne spušta, 5.0 naravno. Danas stavio root, i kernel jedan pa idemo testirati dalje bateriju.

Samo da potvrdim problem sa Unified Deamon kada je flip case stavljen. Probao sa fabričkim i kineskim isto se ponaša.

Rešenje je da se izgasi sličica vremenske prognoze u S View prozoru. Ne mora da se disabluje Deamon.

Pozdrav svima,jel moze ukratko situacija sa custom romovima? Dvoumim se izmedju ovog i OPOa,svidja mi se hardver al mi se povraca od Touchwizza.

kako slikate tekst neki?
nekom aplikacijom ili kamerom?
ja imam problem da ne mogu da fokusiram nikako... konstantno mi je mutna slika?

Nazad
Vrh Dno